Barevné a chutné bramborové smaženky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 181 kJ / 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,36 g |
Tuky | 99,22 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,52 g |
Sacharidy | 4,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Použijeme brambory z předešlého dne, abychom z nich mohli udělat něco rychlého a dobrého. Pokud nám ještě zůstane těstíčko, uděláme si z něj ještě i omeletu a zdobíme podle sebe. Podáváme teplé i studené.
Brambory jsem měla uvařené vcelku a půlila jsem je a namáčela pak řeznou stranou dolů a smažila, poté jsem je osmažila ještě i z druhé strany.
/viz obrázek/.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 7. 2012 19:30
5. 7. 2012 18:55
5. 7. 2012 12:21
4. 7. 2012 19:32
4. 7. 2012 17:08
4. 7. 2012 17:05
4. 7. 2012 16:52
4. 7. 2012 16:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 7 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 8 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 17 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 7 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 7 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 9 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 10 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Velikonoční vajíčka v přírodních barvách. Videonávod, jak vejce snadno nabarvit pomocí červené řepy, kurkumy a dalších surovin
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: smazene bramborove platky bramborové smaženky smaženky z brambor chutné bramboráky chutné recepty chutný bramborák bramborák s polentou chutné brambory bramborák smažený uvrit chutne jak uvařit chutně brambory chutný bramborák recept rychlé recepty z brambor braboraky recept chtne smažené brambory vánoční smažené brambory v celku hodnocení receptu chutný uvařené a smažené brambory rychlé a chutné bramboráky velmi chutné bramboráky bez masa
Suroviny: brambory, vejce, mouka hladká, slanina anglická, mrkev, celer řapíkatý, petrželka, sůl, kečup sladký, olej
Barevné a chutné bramborové smaženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8Nk
8 názorů