„Studená delikatesa“: Mátová zmrzlina s čokoládou
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 7 079 kJ / 1 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,78 g |
Tuky | 77,50 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 212,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tipy a triky k tomuto recceptu, stejně jako kompletně rozfocený postup najdete na mých stránkách: http://www.foodstyle.cz
Konkrétně na: http://www.foodstyle.cz/products/matova-zmrzlina-s...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 9. 2012 20:33
+13
16. 9. 2012 10:26
Ach
15. 9. 2012 19:09
15. 9. 2012 18:54
yanull: Mně ho půjčila kamarádka
15. 9. 2012 16:35
Rozhodovala jsem se zda koupit pekárnu nebo zmrzlinovač, zvítězila 1. volba, ale toto je velmi lákává dobrůtka, jen bych místo kuchyně musela mít letecký hangár +6
15. 9. 2012 16:15
15. 9. 2012 15:23
krásné foto zmrzlinovač nemám
15. 9. 2012 14:23
Moc hezká zmrzka
15. 9. 2012 13:21
Tohle si nabídnu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 4 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Mňamka
Přidáno před 6 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 7 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
American pancakes
mibrix uvařila před 8 minutami
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 22 minutami
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 31 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
S.pavla uvařila před 32 minutami
Kuřecí (skoro) perkelt s noky
MajaFero uvařila před 37 minutami
Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem
Verusla uvařila před 38 minutami
Milionová polévka našich babiček
MajaFero uvařila před 39 minutami
Koprová omáčka
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
„Il Boemo“ Josef Mysliveček měl na talíři spoustu zeleniny a mohl si pochutnávat na tiramisu, které sloužilo jako afrodisiakum
Další recepty
Tématické fráze: výroba čokoládové zmrzliny recept na výrobu čokolády mátová zmrzlina recept domaci matova zmrzlina čokoládová zmrzlina výroba matova čokolada výroba čokolády recept cokoladova domaci zmrzlina výroba mátové zmrzliny výroba čokolády pro děti výroba čokoládové zmrzlina výroba domácí čokoládové zmrzliny domácí výroba čokoladove zmrzliny tryky s cokoladou třeršnˇová zmrzlina s čokoládou čokoládové delikatesy výroba mátová zmrzlina výroba výroba čokolády pro děti jak se virábí domací zmrzlina postup na zmrzlinu čokolada
Suroviny: smetana, mléko, čokoláda hořká, čokoláda mátová, cukr třtinový, máta čerstvá
„Studená delikatesa“: Mátová zmrzlina s čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYvZ
9 názorů