Hovězí s kyselými okurkami -podle tchýňky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 389 kJ / 1 049 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,24 g |
Tuky | 51,06 g |
Vláknina | 3,16 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 22,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já našla zbylé kvašáky a muž si vzpomněl, že mamka dělala skvělou omáčku, takže pomohl s překladem a měl pravdu, je skvělá, po odležení bude ještě lepší.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 10. 2018 15:43
S rýží také chutná skvělé, mňamka
30. 11. 2012 23:09
S kvašáky je to moc fajn mňamka
30. 11. 2012 14:59
to bude dobrota
30. 11. 2012 11:02
Díky moc
Andrejko, dnes se vynasnažím vyfotit i na talíři
Pipre: Jani, hm vidíš, dobrý nápad s tím restíkem, já se držela receptu, protože moc s kyselými okurkami nevařím, neb u nás se spapaj hned za syrova nebo v salátu (na vánoce), ale zkusím je orestovat, protože asi budu dělat častěji, když už jsem muže donutila k překladu prý no a čerstvé kvašáky kypěj v kvašáku
Andrejko, dnes se vynasnažím vyfotit i na talíři
Pipre: Jani, hm vidíš, dobrý nápad s tím restíkem, já se držela receptu, protože moc s kyselými okurkami nevařím, neb u nás se spapaj hned za syrova nebo v salátu (na vánoce), ale zkusím je orestovat, protože asi budu dělat častěji, když už jsem muže donutila k překladu prý no a čerstvé kvašáky kypěj v kvašáku
30. 11. 2012 10:52
Každý rok si naložím velkou sklenici kvašáků a používám je na vaření, mají naprosto odlišnou chuť než "ála" Znojmo. Recept se mi moc líbí
30. 11. 2012 09:41
Já jsem třeba zvyklá podle maminky okurky před vložením do omáčky ještě orestovat na másle. Jinak s kvašáky to může mít zajímavou chuť, vyzkouším
30. 11. 2012 09:14
Ladi, bude to určo dobré. Na talířku by fotečka nebyla?
30. 11. 2012 04:36
Frantiska:jejda, díky, opraveno
29. 11. 2012 22:49
Miluju Znojemskou a tohle bude suprové,s tou smetanou.
Ladi,ty máš,ale tchýňku.
Kvašáky dejte ke konci vaření,ještě před smetanou.
Ladi,ty máš,ale tchýňku.
Kvašáky dejte ke konci vaření,ještě před smetanou.
29. 11. 2012 22:23
a kdy dame ty kvasaky? nejak je tam nemuzu najit :)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 3 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 15 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 16 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 4 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 6 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 6 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 6 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 7 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 7 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 7 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovezi s okurkou hovězí s kyselou okurkou hovězí s okurkami hovězí plátky s okurkou hovězí maso s okurkou omáčka s kyselou okurkou veprove s kyselou okurkou hovězí na okurkách hovězí maso s kyselou okurkou hovězí plátky recepty s kyselou okurkou vepřové maso s kyselou okurkou maso s kyselou okurkou hovězí maso s okurkami bílá omáčka s kyselíma okurkama recep-guláš s kyselými okurkami veprove na kyselych okurkach recept hovězí s okurkou bila omáčka s kyselou okurkou vepřové s kysanou okurkou omáčka s kyselýma okurkama
Suroviny: maso hovězí, cibule bílá, česnek, pepř, sůl, hořčice pikantní, okurky sterilované, libeček, pepř, sůl, smetana kysaná, smetana sladká
Hovězí s kyselými okurkami -podle tchýňky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WoJQ
10 názorů