Svíčková na hrubo
Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Energie | 19 690 kJ / 4 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 281,63 g |
Tuky | 315,71 g |
Vláknina | 81,02 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 5,21 g |
Sůl | 12,51 g |
Sacharidy | 145,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokud se zelenina nerozmixuje, je omáčka chuťově zajímavá. Jako na způsob chalupářské svíčkové.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 12. 2012 20:26
7. 12. 2012 20:56
7. 12. 2012 20:34
pěkně popsaný recept, já svíčkou dělám hodně podobně. Pochutnala bych si
7. 12. 2012 19:14
aisha: zkusím.. ráda zkouším nové, nepoznané
7. 12. 2012 18:47
aisha: já zas perníkem zahušťuju výhradně rajskou omáčku
7. 12. 2012 18:47
rebeka: Zkus to, je to moc dobre..
7. 12. 2012 18:45
aisha: perníkem, jo to jsem nedávno taky slyšela, že se do scvíčkové přidává perník, ale ještě jsem to nezkoušela.. všechno v životě se má zkusit, proč ne
7. 12. 2012 18:44
Delam hodne podobne, jen pecu pomaleji a dele, hotovou zeleninu propasiruji (nemusi se lovit kulicky), zahustuji jemne strouhanym pernikem..posilam bodik!
7. 12. 2012 18:33
Na mě je tenhle recept moooc složitý, já ti udělám “svickovou“ klidně z vepřového a za hodinku, říkám jí “Bratislavská svíčková“, protože Br.je z plecka ale zelenina je ta samá, jako na svickovou, akorát že zelenina zůstává v kostickach(nepasiruje se) a je tam navíc hrášek.
7. 12. 2012 18:08
Hned jsem dostala chuť na svíčkovou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 5 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 7 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 8 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 10 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 11 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 11 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: nalozeni masa na svickovou naložení svíčkové jak naložit maso na svíčkovou jak odstranit hořkost z omáčky servírování svíčkové naložit maso na svičkovou jak odstranit horkost omacky svíčková naložení jak odstranit hořkost jak odstranit hořkost z guláše židovská svíčková naložení svíčková naložené maso na svíčkovou jak odstranit hořkost v omáčce svíčková servírování chalupářská svíčková jak odstranit hořkost z pokrmu naložení na svíčkovou servírování svíčkové na smetaně jak odstranit hořkost z jídla
Suroviny: hovězí zadní, sůl, pepř, slanina, mrkev, petržel, celer, cibule, tymián, bobkový list, pepř černý, koření nové koření, jalovec, citron, cukr, smetana zakysaná, mléko, smetana ke šlehání, brusinky, citron, šlehačka
Svíčková na hrubo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLDq
10 názorů