Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 197 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 0,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,79 g |
Sůl | 9,90 g |
Sacharidy | 19,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám od kolegyně Majky, která ho přivezla od dcery z USA.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 1. 2013 17:57
13. 1. 2013 23:46
13. 1. 2013 23:43
13. 1. 2013 12:38
13. 1. 2013 12:24
13. 1. 2013 11:58
Děkuji Vám za reakce a body.
13. 1. 2013 11:49
13. 1. 2013 11:12
13. 1. 2013 00:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 2 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý mascarpone krém
eliskac uvařila před 10 minutami
Krevety s brokolicí a špagetami
mibrix uvařil před 13 minutami
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 12 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 12 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 12 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 12 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí žebra na víně dušené hovězí žebro dušená hovězí žebra dušená žebra hovězí žebro dušené dušené hovězí hovězí žebra na červeném víně hovězí žebra dusena žebírka na červeném víně dusene hovezi zebra uprava hovezich zeber dusena zebirka recept na dusene żebirka jak upravit hovězí žebra příprava hovězích žebírek hovězí žebro na červeném víně hovězí řebírko dušené žebírko úprava hovězích žebírek hovězi žebra nakládané recepty
Suroviny: žebra, polévka cibulová instantní, víno červené, omáčka sojová, omáčka worcesterová, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl
Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Gp0
9 názorů