Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Jedno z tradičních českých jídel je bezesporu knedlo-zelo-vepřo. A nebojte, zas tak náročné na přípravu to být nemusí. Podle tohoto receptu zvládne připravit dokonalou klasiku i začátečník. Upéct maso, uvařit zelí a knedlík můžete napařit.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 055 kJ / 1 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,52 g |
Tuky | 35,67 g |
Vláknina | 27,20 g |
Cholesterol | 432 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 57,20 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2022 12:20
7. 2. 2017 11:09
7. 2. 2017 10:40
7. 2. 2017 10:38
31. 1. 2016 19:35
26. 9. 2014 16:07
26. 9. 2014 16:06
5. 4. 2014 21:45
autora urazit nechci mi se fotky libí naaranžované hezky
15. 3. 2014 11:55
12. 2. 2014 17:03
4. 2. 2014 14:40
9. 11. 2013 18:39
9. 11. 2013 08:25
14. 9. 2013 13:59
26. 11. 2012 20:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 6 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 7 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 21 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Právě bylo uvařeno:
Muffiny s kousky čokolády
marek.los998 uvařila před 22 minutami
Dort Pavlova
Agata.recepty uvařila před 26 minutami
České kynuté buchty
Agata.recepty uvařila před 35 minutami
Karlovarský knedlík
Agata.recepty uvařil před 37 minutami
Houskové knedlíky
Agata.recepty uvařil před 38 minutami
Povidlové šátečky bez kynutí
Dasa65 uvařila před 59 minutami
Kuřecí " vše v jednom "
Hannah64 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí s chřestem na cidru
Hanes uvařila před 1 hodinou
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Bylinka77 uvařila před 3 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Weera uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
6 způsobů, jak nakrájet cibuli: Poradíme vám, jak se který tvar cibule používá
Jak zvládnout bramborový knedlík hned napoprvé? Díky tipům knedlíkového mistra Petra Kosinera je uděláte na jedničku
Jak na to, aby měly domácí houskové knedlíky pěkný povrch a nepraskaly. Stačí použít jednoduchou radu
Další recepty
Tématické fráze: vepro knedlo zelo recept vepřo knedlo zelo knedlo zelo vepřo knedlo zelo vepřo recept knedlo vepřo zelo recepty knedlo vepro zelo recept knedlo zelo vepřo knedlo vepřové zelo recept na vepřo knedlo zelo knedlo vepřo zelo recept recept vepřo knedlo zelo vepřo knedlo zelo s krkovičky knedlo zelo knedlo vepro knedlo zelo vepřo recepty top recepty vepřo knedlo zelo veprove knedlo zelo recept na knedlo vepřo zelo knedlo zelo recept vepřo knedlo
Suroviny: zelí sterilované, mouka, kmín celý, cukr krystal, cibule, pečeně vepřová, paprika sušená sladká, omáčka sojová, olej, sůl, pepř mletý
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RjqE
16 názorů