Dalmatské hovězí
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 902 kJ / 1 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,02 g |
Tuky | 103,07 g |
Vláknina | 12,99 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 38,52 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 6. 2014 12:47
Musím jen dopoučit. Opravu výborná chuť!!! Dlouho jsem nemel tak chutnou podobu hovězího.
18. 7. 2013 11:57
Tenhle recept mě zaujal,hned když byl vložen.Od té doby byl v oblíbených a teprve o víkendu jsem ho vyzkoušela.Moc nám chutnalo.Je lepší uvařit den dopředu,aby se to pěkně uleželo a chutě se propojily.
12. 3. 2013 17:07
krásná barvička rebuša přidá bodíčka
11. 3. 2013 11:51
Vlmi pěkný recept Ivo
11. 3. 2013 11:15
určitě dobrota úžasná barva
10. 3. 2013 21:10
10. 3. 2013 18:07
Řapík je skvělý v jakékoli úpravě, dá se chroupat i syrový. tenhle recept vyzkouším v pomaláči,úplně cítím tu kombinaci všech surovin, fakt moc krásný recept.
10. 3. 2013 17:13
Líbí se mi tyhle kombinace, kde jsou švestky a řapík
10. 3. 2013 14:54
moc pěkné
10. 3. 2013 14:47
V tomhle případě bych se přimlouvala za použití tlakáče nebo pomalého hrnce. Ale jinak se mi to líbí
10. 3. 2013 14:47
Hovädzinka vyzerá ohromne, iste je veľmi chutná.-)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 58 minutami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 14 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 15 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 16 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 6 minutami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 23 minutami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 47 minutami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 1 hodinou
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 4 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 12 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 13 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 13 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Superlevná kopřivová polévka: Kromě perfektní chuti překvapí i velmi snadnou přípravou. Lehce ji zvládne každý
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: dalmátské víno dalmátská kuchyně hovezi recepty dalmátský hovězí guláš dalmátské hovězí maso dalmátská hovězí pečeně salmatske hovezi dalmatská kuchyně recepty hovězí maso když ztmavne dalmatské čufty recept znojemská v pomalaci hovězí maso po dalmatsku dalmatský guláš recepty z hovězího www vyborne hovezi výborné hovězí uvarit den dopredu hovezi licka na vine co uvařit den dopředu hovězí na cesneku v pomalaci výborné hovězí z tlakáče
Suroviny: hovězí zadní, slanina anglická, cibule, petržel, mrkev, česnek, rajče loupané, celer řapíkatý, švestky sušené, víno červené, hořčice, olej olivový, bobkový list, rozmarýn, tymián, sůl, cukr, pepř
Dalmatské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgOR
11 názorů