Žitný kvásek - tzv. ananasové řešení
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 229 kJ / 55 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 0,30 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 2 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Mňamka
Přidáno před 3 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 4 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
zakovazitus uvařila před 18 minutami
Rýžový nákyp
Lokomotiva uvařil před 23 minutami
Segedínský guláš
Mortishia uvařil před 40 minutami
Pečené ziti
Moanka uvařila před 55 minutami
Katův šleh
AnulkaB uvařila před 1 hodinou
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Pečené plněné papriky
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
aknelkad uvařila před 1 hodinou
Libečková polévka
JanaDordov uvařila před 2 hodinami
Chutné vafle
mikii uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Výborné žloutkové řezy z listového těsta: Víte, jak je připravit?
Další recepty
Tématické fráze: jak nakrmit kvásek založení chlebového kvásku jak dlouho vydrží kvásek založení kvásku přírodní kvásek založení žitneho kvasku kvasek foto jak dlouho vydrží kvásek v lednici jak se starat o kvásek množení chlebového kvásku zakladani chleboveho kvasku co vše se dá dělat z kvásku přírodní chlebový kvásek koláče z žitného kvásku kvásek v lednici buchty z žitneho kvasku kvásek z ovocné šťávy mrtvy kvasek kvásek založení a krmení co se zbytky žitného chleba
Suroviny: šťáva pomerančová, mouka žitná, mouka žitná chlebová, mouka žitná, šťáva ovocná
Žitný kvásek - tzv. ananasové řešení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DxNq
16 názorů