Králík z Provence
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2023 16:53
Moanka: moc děkuji za "vytažení" a vyzkoušení receptu a za nádhernou fotku
22. 10. 2023 05:21
Nadchl mě králík s provensálskými bylinkami zabalený do slaninky. 👌😋 Moc dobré jídlo. 😉😋 Děkuji za recept… 🙂
27. 8. 2022 07:40
Recept i foto se mi moc líbí
10. 10. 2013 11:32
Mamina30: mám radost a moc děkuju
10. 10. 2013 11:29
Králík je luxusní záležitost. Včera jsem vyzkoušela a měli jsme k večeři a dneska v práci k obídku. Kolegyně záviděly. Manželovi a dětem moc chutnalo. Je to vynikající, uděluji bodík.
7. 2. 2013 20:58
Alzbetta: děkuji, moc jsi mě potěšíla
7. 2. 2013 13:13
Tak musím pochválit je výborný
6. 2. 2013 17:17
Na zítra mám naloženého králíka. Původně měl být na tymiánu,ale asi ho vyzkouším na tento způsob. Uvidím jak dopadne
6. 11. 2012 09:36
mňam - velmi dobrý receptík, přijde také na řadu
3. 11. 2012 14:43
maris:ještě jsem přišla na to, jak přidat fotečku, je tam
3. 11. 2012 13:30
HankaR.: moc děkuji za vyzkoušení, v době, kdy jsem recept přidávala, jsem ještě PH neměla, dnes bych ho tam určitě šoupla taky
3. 11. 2012 13:24
Tento recept jsem vyzkoušela v pomalém hrnci a bylo to vynikající
7. 2. 2012 10:27
zerduška: promiň, že reaguji až teď, moc děkuji za vyzkoušení a mám radost, že vám chutnalo. Díky
29. 1. 2012 17:00
zkoušela jsem, dopadlo to fantasitcky. nedávala jsem pod něj cibuli, přílhou byly česnekové toasty.
naprosto skvělé!
naprosto skvělé!
6. 3. 2010 12:35
Veroniko - vína je cca 150 - 200 ml, jak dlouho se peče Ti přesně neřeknu - počítej asi 1 1/2 hodiny, záleží na tom jak Ti peče trouba a na velikosti králíka. Zkrátka - doměkka Doufám, že se podaří
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 1 hodinou
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 8 hodinami
Klobásy
Přidáno před 12 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 13 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 3 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 3 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 4 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 4 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 4 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 6 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 6 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 7 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 7 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pesto z libečku: Aromatické koření do polévek, těstovin i omáček jen z pár ingrediecí je snadné a hotové za chvíli
Králík je vyhledávanou pochoutkou. Jak jej naporcovat a v jakých receptech nejlépe využít
Jak naporcovat králíka. Názorné video naučí jednoduchý postup i začátečníky
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho se peče kralík porcování králíka recept na králíka jak porcovat králíka jak dlouho pečeme králíka králík recepty jak naporcovat králíka jak se porcuje králík králičí hřbet recept jak se dlouho peče králík jak se peče králík recepty z králíka králík skvělé recepty králík po provensálsku králík porcování králičí hřbet recepty králík králík recept jak dlouho pect kralika kralik z provance
Suroviny: králík, hořčice, koření provensálské, víno bílé, slanina, cibulka jarní, sůl, pepř bílý, olej olivový, máslo
Králík z Provence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yZv
32 názorů