Ricottové knedlíčky - Ndundari
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 757 kJ / 1 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,54 g |
Tuky | 54,44 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 775 mg |
Sodík | 447 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 155,97 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Autorem receptu je Antonio Carluccio
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 1. 2014 17:10
10. 1. 2014 23:44
9. 1. 2014 14:11
9. 1. 2014 11:20
8. 1. 2014 20:55
8. 1. 2014 19:00
Pokud bych je dělala,mohu místo ricotty použít lučinu?Dělávám si domácí podle zdejších receptů
4. 1. 2014 23:58
Ricotta se sice doma vyrobit dá, ale vřele to nedoporučuji Zkusil jsem to 1x, ale vynaložené úsilí neodpovídá výsledku, tedy především výtěžnosti Chuťově to bylo OK, ale já vyráběl ricottu opravdu pouze ze syrovátky podle jakéhosi orig. rcp. Ta Madlina ricotta podle 2. odkazu není ricotta, ale cosi mezi ricottou a mascarpone
Tadyhttp://www.labuznik.cz/recept/pastiera-napoletana-... jsem víceméně úspěšně nahradil ricottu naším obyčejným tvarohem..., ani Italové to nepoznali
Mimochodem, Velikonoce jsou za pár týdnů a Pastiera Napoletana na TOP zatím není... Pokud by sem někdo rcp vložil, tak ať si ho klidně zkopíruje já se na TOP nehodlám registrovat...
4. 1. 2014 17:54
Dá se i doma vyrobit: http://madlinakuchyne.blog.cz/1208/domaci-ricotta-...
4. 1. 2014 17:51
4. 1. 2014 12:33
4. 1. 2014 12:28
4. 1. 2014 11:27
4. 1. 2014 09:12
4. 1. 2014 09:09
3. 1. 2014 21:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 5 minutami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 32 minutami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 1 hodinou
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 2 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 2 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 2 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
7 nejlepších bylinkových receptů. Které bylinky se hodí nejlépe k dochucování pokrmů a snadno se pěstují na zahradě
Rizoto po česku je rychlé a snadné. Přidáme do něj suroviny, které máme doma
Další recepty
Tématické fráze: ricottové noky ricotove knedlicky riccotove noky ricotove noky riccotové knedlíčky noky z ricotty noky z riccoty rikotové knedlíčky antonio carluccio recepty recept ricottové noky rikotové noky ricottové knedlíky nočky z riccoty ricotove knedliky riccotové knedlíky riccotové nočky knedlicky z riccoty ricottové nočky ricotove nocky rikotové knedlíky
Suroviny: mouka hladká, sýr ricotta, žloutek, sýr parmazán strouhaný, ořech muškátový, sůl, pepř černý
Ricottové knedlíčky - Ndundari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qmj7
22 názorů