Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta Rafaelo

Patříte i vy mezi odmítače buchet na plechu? Připadají vám příliš obyčejné a fádní? Potom jste ještě nezkusili výtečné, téměř legendární, řezy Raffaello. Vypadají poměrně nenápadně, nádherně voní i chutnají po kokosu a díky smetaně jsou neuvěřitelně vláčné.

Hodnocení receptu je 5,0 (156×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

13. 2. 2009 13:22

Suroviny pro 12 porcí

12 porcí

Nutriční hodnoty

Energie22 766 kJ / 5 441 kcal
Bílkoviny98,36 g
Tuky198,87 g
Vláknina47,50 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 494 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy790,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alicia8

6. 2. 2024 16:21

Výborná

Martinka1111

6. 2. 2024 15:10

Dneska jsme delali poprve a myslim ze to bude mnamka:-):yes:<3

MajaFero

4. 2. 2024 16:15

Skúsila chuťový dobrý ale nebude zaradený medzi môj obľúbený

Stapeli

14. 1. 2024 16:32

Rychlá, dobrá

riedlovalenka riedlovalenka

25. 2. 2023 12:31

Buchta výborná, akorát my zaléváme dvěma šlehačkami, když jsme použili jednu, bylo těsto příliš suché.

Diviska87 Diviska87

18. 12. 2022 14:12

Velká dobrota, na oslavách se po ní vždy zapráší. A když náhodou zbyde, hosté si ji rádi berou domů ☺️

Lucie1001

17. 11. 2022 15:29

Ráda se k tomuto receptu vracím. Buchta je rychle hotová a je fantastická, nejlepší tak dva dny odleželá a vychlazená. Navrch ještě pocákám rozpuštěnou bílou čokoládou

Gabina

8. 7. 2022 15:52

Já dávám ještě kokos i do těsta a půl hrnku oleje

Kikuskamala Kikuskamala

13. 5. 2021 19:07

Peču už po několikáté a né naposledy <3 je výborná a nikdy nevydrží dlouho :-Q :-D parádní super mňam recept :-8 :-8

Petusha Petusha

1. 11. 2020 00:03

Úžasný receptik! <3 Pekla jsem na menším plechu, ale stačilo na pochutění. Moc děkuji, všem chutnalo! :yes:

zuzu26

27. 10. 2020 20:18

Skvělý recept! Pekla jsem 20 minut a místo obyčejného mléka jsem použila mléko kokosové, mňam! Hodně štěstí všem v pečení <3

Durdas

26. 5. 2020 16:32

Jednoduchá, rychlá a vynikající! Bohu žel je hned pryč. Díky a doporučuji!:-K

Lolimia

7. 10. 2019 15:02

tejaja: Takze tam jde jen jeden hrnek mleka a zadny olej? Děkuji ????

duslik

28. 4. 2019 21:36

Tuto buchtu jsem dělala již několikrát. V lednici jsem měla Pařížskou šlehačku, kterou jsem dostala na Festivalu čokolády a protože ji nemám moc rada, tak jsem pořád nevěděla, co s ni. Dneska jsem si řekla, že ji zkusim dát na buchtu místo obyčejne. Musím říct, ze mě chuť již samotné šlehačky velmi mile překvapila. Je moc dobrá a buchta s ni je vynikající. Možná už ji tak budu dělat vždycky.<3:yes:

tejaja tejaja

13. 2. 2019 23:06

martakv: Ďakujeme za upozornenie. Dá sa to do poriadku, vydržte. Ale myslím, že to bude tak ako je písané v surovinách a postupe. :-K

1 2 3 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řezy rafaelo na plech rafaelo na plech kokosová buchta rafaelo buchta řezy rafaelo ty nejlepší rafaelo řezy buchta z hladké mouky pečené rafaelo raffaelo buchta buchta raffaelo kokosové řezy na plech rafaelo řezy rafaelo rafaello buchta buchta s kokosem recept na buchtu buchta s kokosovým mlékem kokosova buchta zalita slehackou buchta rafaello moučník rafaelo rafaelo řezy hladká mouka

Suroviny: vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, mouka hladká, mléko, kokos, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Buchta Rafaelo

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDNk