Žampiónová polévka
Žampiony mají velmi jemnou houbovou chuť a polévka z nich je naprosto báječná. Tentokrát však nebudeme vařit klasický krém. Připravte si polévku, ve které se snoubí žampiony, brambory a jarní cibulka. Pro zjemnění přidejte kapku smetany.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 765 kJ / 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,38 g |
Tuky | 42,10 g |
Vláknina | 16,97 g |
Cholesterol | 131 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 44,61 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 10. 2023 00:48
20. 8. 2023 10:00
5. 4. 2023 12:49
3. 7. 2022 20:03
3. 7. 2022 07:21
9. 8. 2019 11:01
11. 7. 2019 16:38
14. 8. 2016 13:56
11. 1. 2016 11:57
23. 2. 2015 14:08
4. 5. 2013 16:52
1. 12. 2012 13:40
27. 2. 2012 12:38
14. 2. 2012 19:53
20. 1. 2010 18:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 17 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 4 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 6 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 7 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 9 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 9 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 9 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouhou tepelnou úpravu potřebují žampiony? Výborně chutnají dušené, smažené nebo vařené
Polévka jako součást hlavního chodu i samostatné jídlo: Jaký druh máte nejraději?
Jak očistit žampiony? Jejich příprava nám zabere jen malou chvilku. Pokud si je koupíme, brzy budeme chystat jídlo na stůl
Další recepty
Tématické fráze: žampionová polévka se smetanou žampionová polévka bez smetany žampionová polívka recept na zampionovou polévku žampionova žampionová krémová polévka se smetanou žampionová polévka s bramborem a se smetanou zapionova polevka žampinová polévka zampionovapolevka zanpionova polevka žamionová polévka šampiónová polévka žampijonova polevka žampoinová polévka žampionvá polévka smetanova polevka se zampiony zampionava polevka žmpionova polevka žamponová polevka
Suroviny: žampióny, brambory, cibulka jarní, máslo, mouka hladká, vývar zeleninový, smetana na vaření, koření polévkové, kmín celý, pepř bílý, sůl
Žampiónová polévka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyN
22 názorů