Ořechy s chutí hřebíčku
Suroviny
Porce: 50 kousků
Nutriční hodnoty
Energie | 13 406 kJ / 3 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,38 g |
Tuky | 184,82 g |
Vláknina | 10,83 g |
Cholesterol | 485 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 311,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 12. 2013 11:45
13. 12. 2013 11:33
Když ale u "formičkového" občas tento problém nastane, nechám vychladnout, pak dám na chvilku do horké trouby (nebo vzhůru nohama pod gril) a pak už to obvykle jde skoro samo. STEJNĚ VYKLÁPÍM CHLEBÍČKY či srnčí hřbety
13. 12. 2013 09:26
11. 12. 2013 23:57
11. 12. 2013 22:38
11. 12. 2013 07:15
11. 12. 2013 02:02
10. 12. 2013 21:30
10. 12. 2013 19:26
10. 12. 2013 16:57
10. 12. 2013 16:25
tejaja: Absolútne súhlasím, lebo ja som v živote žiadnu formičku nevymazávala. Ja som ale cesto - na akékoľvek podobné pečivo - nechala zamiesené v chlade aj 3-7 dní a hlavne som ho dávala do formičiek studené a namočené - len spodnú časť - do hrubej múky. Pred pečením som celý plech "vyhodila" na balkón chladiť. Po upečení tiež dosť rýchlo šup-šup von z formičiek. Po skončení celého pečenia som všetky formičky nasypala do veľkej misy, do saponátového kúpeľa, nechala som odmočiť a pekne jednu po druhej poumývať, dobre opláchnuť, šup na plech do teplej rúry, kde sa do rána vysušili.
Všetkým želám ešte pekné pečenie : a žiadne zlostenie
10. 12. 2013 12:57
A silikon? ten prostě nemůžu, mám z něj husí kůži, jediný,, co mám je vál ze silikonu
Ale ty teflonové vypadají dobře
10. 12. 2013 12:55
10. 12. 2013 12:48
10. 12. 2013 12:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 13 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Banana split
Přidáno před 13 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 45 minutami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 57 minutami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 3 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 3 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 5 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 5 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 6 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 6 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 7 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uchovat a zpracovat ořechy. Vyzkoušejte rady a tipy na jejich využití
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: formičkové cukroví ořechy né do formiček prodej vlaskych orechu ořechove curovi staré formičky maso orechy a hrebicek formickove testa orechy formickove testo co ze starých formiček www tescoma s chuti.cz recepty medu a ořechú tescoma s chuti orechove kolacky curoví ořechy teskoma s chuti c.z prodej starych formicek tescoma s chutí recept 11.7.2018 tescoma s chuti recepty ze vcerejska tescoma silikonove formy na ořechy ořechove curovi - ořechy majka57 formičkové rohlíčky s čokoládovým krémem
Suroviny: mouka hladká, koření hřebíček, mandle mleté, máslo, med, cukr třtinový, máslo, cukr moučkový, piškoty, amaretto
Ořechy s chutí hřebíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKrE
35 názorů