Chlebový věnec
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 732 kJ / 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,25 g |
Tuky | 2,88 g |
Vláknina | 9,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,02 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 184,38 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Prosím zkušené pekařky, aby po mně nechtěly vědět důvody technologického postupu. Z pudu sebezáchovy se vždy držím přesně receptu i popisu práce :D :D
Zdrojem je Chuť a styl z loňského roku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 4. 2014 14:16
Díky za nahlédnutí do receptu
7. 4. 2014 14:01
Vypadá moc dobře Jani
6. 4. 2014 16:23
chocolate: Ty jsi teda rychlík krásná fotka, díky
6. 4. 2014 15:33
senky:Foto pridano
6. 4. 2014 15:23
chocolate: Nezapomeň a přidej, těším se
6. 4. 2014 15:18
Venec se pece, snad nezapomenu pridat foto.Jani diky za prima napad.Bodik pridavam.
Do testa jsem pro ovoneni pridala trochu drceneho kminu a fenyklu.
Do testa jsem pro ovoneni pridala trochu drceneho kminu a fenyklu.
6. 4. 2014 12:14
To vypadá velmi dobře, už jsem bodík dala dřív
6. 4. 2014 12:13
Moc hezky si hraješ s těstem
6. 4. 2014 09:37
Vždy sa mi páčia "hrátky" s kysnutým cestom...
V chladničke kysne cesto pomaly a je vraj chutnejšie. Také niečo som čítala. Ale Cathleen by odpovedala fundovane určite.
V chladničke kysne cesto pomaly a je vraj chutnejšie. Také niečo som čítala. Ale Cathleen by odpovedala fundovane určite.
5. 4. 2014 22:15
Už jsem ho okukovala na FB, vypadá velmi dobře Jani
5. 4. 2014 21:47
Moc dobře to vypadá
5. 4. 2014 21:46
Kdo má rád spoustu křupavé kůrky,ten si..pošmákne
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Banana split
Přidáno před 19 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 3 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 3 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 4 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 6 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 7 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 9 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 9 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 11 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 12 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 nejlepších chřestových receptů. Populární chřest se dá vařit, zapékat, smažit i grilovat. Pochutnáme si na polévkách a salátech
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: recepty chuť a styl věnec z česneku věnce z česneku chlebový adventní věnec chlebový venec s česnekem recept česnekový věnec věnec na pečení adventní věnec chleba adventní věnec s uzeninou adventní věnec z chleba věnečky z polohrubé mouky mazancový dalamánky brijoškový chleba jak udělat česnekové věnce věnec a papír na pečení
Suroviny: mouka polohrubá, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, sůl hrubá, droždí sušené, voda, mouka polohrubá
Chlebový věnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gK1Z
12 názorů