Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chřestovo-špenátová polévka s medvědím česnekem

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 4. 2014 15:20

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 239 kJ / 296 kcal
Bílkoviny22,98 g
Tuky15,54 g
Vláknina14,33 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 249 mg
Sůl0,56 g
Sacharidy12,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zelený chřest se nemusí loupat.

Inspirace : magazín Albert

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

6. 5. 2014 15:50

rozmarynaH: tak to teda taky nevím, že magnesie zvýrazní zelenou barvu:-O:-O:-O, hm, jak píše maruška, furt a furt se učíme, to schválně vyzkouším, máme ji stále doma k pití. Díky za tip, navíc je to i zdravé :yes::yes::yes:

maris maris

6. 5. 2014 15:38

rozmarynaH: Marcelko díky:-), po Magnesii polévka zezelená:-O, no to jsou mi věci, člověk se pořád učí;-):-))

rozmarynaH rozmarynaH

6. 5. 2014 15:15

Teda Maruško, ta polévka vypadá fantasticky:-K a musí i tak chutnat:-p:-p Já když někdy doháním zelenou barvu v pokrmu (tady nebylo třeba), tak přidám pár deci magnesie. +9

maris maris

2. 5. 2014 08:43

Děkuju vám,:-) teď je sezona chřestu, třeba se vám bude hodit;-):-)

zizala zizala (moderátorka)

1. 5. 2014 05:37

Moc pěkná polévka, dala bych si :-p:-p

zuzun

30. 4. 2014 23:11

No vida! Ja to rikam furt ze skvela polevka se da udelat bez kapky oleje nebo masla:-p bodik uz leti. Podobnou jsem delala z cukety, bez oleje a vselijakych zbytecnosti, a byla skvela. Az bude na sleve chrest tak podniknu:yes:

magdalenka magdalenka

30. 4. 2014 19:33

Jitkas vraví : "opravdu zdravi na taliri!", ja súhlasím a obdivujem aj tie nádherné farby.:yes:

maris maris

30. 4. 2014 19:24

Anna Kocikova: Aničko, děkuju, ale můžeš dát česnek normální, ten je i v původním receptu z Alberta, já jsem si to upravila:-).

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 4. 2014 19:21

Maruško,mít ten medvědí česnek,tak do tohu okamžitě jdu:-*To je nádhera,mňam:-p:yes::-K

maris maris

30. 4. 2014 18:01

Děkuju vám;-):-)

Jitkas

30. 4. 2014 17:47

Uzasna delikatesa, opravdu zdravi na taliri!

spagetka spagetka

30. 4. 2014 15:28

Zajímavá kombinace zdravých chutných jarních dobrůtek ;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: medvědí česnek špenátová polévka polévka s medvědím česnekem polévka z medvědím česnekem chrestovo spenatovy krem pokrmy s medvědím česnekem špenátová polévka s kopřivy

Suroviny: chřest zelený, špenát baby, list medvědího česneku, vejce, vývar zeleninový, sůl mořská

TopRecepty.cz

Chřestovo-špenátová polévka s medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NnL8