Utopenci - klasika
Utopenci jsou českým fenomén, který zná každý. Vedle nakládaného hermelínu patří mezi typický pijácký zákusek, který se z hospod přesunul do domácí kuchyně. Receptů na utopence je skoro tolik, kolik je kuchařek, ale vždy chutnají výtečně.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 672 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,28 g |
Tuky | 1,18 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 82,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jednoduché a chutné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 12. 2022 11:43
super
31. 12. 2015 10:32
Klasika ale zkuste obrátit poměr vody a octa je to lepší vyprošťovák.
20. 11. 2015 21:05
Návod dobrý jen nalev se nedal konzumovat strašně hodně octa musela jsem zřídit dalším pulitrm a více cukru
27. 5. 2015 09:31
to je přesně co hledám a za receptík děkuji !!!Nemám ráda ,,RYCHLOKVAŠKY Z BUŘTŮ,, ,ale pěkně uleželý utopence ...
24. 1. 2015 10:16
Jak dlouho utrpení vydrží než se konzumují?
11. 8. 2014 18:25
...jojo, samozřejmě, určitě - JEN SI KOMENTUJ
4. 5. 2014 16:28
bezvadné, dělám i tak, že buřtíky ještě proložím vrstvou kysaného zelí..
4. 5. 2014 09:50
scofiq:autora receptu trochu omlouvá to,že je tu nový/á,jinak je tu vyhledávač a stačilo přidat fotku a eventuelně v komentářích připsat co dělá jinakTakže nevím,proč ti vadí komentáře,snad máme právo se k receptu vyjádřit nebo snad né?????
A foto by autor měl/a opravdu předělat a vložit ho správně,když už tu recept je,tak ať vypadá i fotečka jak má být
A foto by autor měl/a opravdu předělat a vložit ho správně,když už tu recept je,tak ať vypadá i fotečka jak má být
4. 5. 2014 09:16
proboha, co to tu řešíte? /několikrát, naležato, upravit.../ vždyt jde o ty "super utopence" neee?!
nebo si tu někdo honí triko???
nebo si tu někdo honí triko???
3. 5. 2014 22:33
Fotka naležato , prosím, upravit.
3. 5. 2014 12:32
Simona Kucerova: ... a možná ani nestojí na hlavě, pardon, neleží na boku.
3. 5. 2014 12:07
Tato "klasika" už tu je několikrát
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 8 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 21 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Právě bylo uvařeno:
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 3 minutami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 4 minutami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 4 minutami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 3 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Naložené lahůdky se musí připravit předem. Naložit můžete uzeninu, sýry, zeleninu i maso
Jedlými dárky dáváte kromě něčeho dobrého i váš čas. Inspirujte se originálními recepty
Další recepty
Tématické fráze: jak správně naložit utopence utopenci recept ládi hrušky domácí utopenci jednoduchý recept recepty ládi hrušky utopenci utopenci podle ladi hrusky utopenci ládi hrušky utopencí recept lada hruska utopenci utopenci utopenci klasický recept tncz nova test špekačku klasicke utopenci buřty podle ládi hrušky recept na utopence utopenci od ládi hrušky recepty na utopence z buřtů super utopenci zavaření utopenci utopenci 5l jak se delají utopenci
Suroviny: špekáček, cibule, feferonka čerstvá, hořčice plnotučná, voda, ocet, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, cukr
Utopenci - klasika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9VL
12 názorů