Sýrové lívance
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 640 kJ / 1 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,34 g |
Tuky | 72,79 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 738 mg |
Sodík | 2,80 g |
Sůl | 6,92 g |
Sacharidy | 24,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 7. 2009 09:00
Díky
30. 7. 2009 11:59
Ještě za tepla jsou nejlepší.
30. 7. 2009 10:49
Mám dotaz,
jak dloho po usmažení se má chod podávat ??
DÍKY
jak dloho po usmažení se má chod podávat ??
DÍKY
6. 4. 2009 17:20
o hodinu později... lívanečky jsem zmáknul, dělal jsem je na teflonové pánvi, protože nemám lívanečník, potom jsem je musel do ubrousku hodně vysušovat, protože mají tendenci nasáknout všechen olej a takový jídla nemám moc rád. ale tenhle recept ještě určitě použiju
6. 4. 2009 15:23
Milé dámy, jdu zkusit vyrobit livanečky, věřím, že to nebude žádná past a snad je zmáknu .
23. 3. 2009 23:26
Tak je to vynikající,sice jsem měla jen jeden druh sýra,ale vůbec nám to nevadilo,moc jsme si pochutnali,rychlé .
3. 3. 2009 11:22
Bibinko, tys byla u mě a odkoukala to
3. 3. 2009 10:42
Jani, nebo pocákat pánev vodou, já to dělám rozprašovačem, který používám i na rošení květin
3. 3. 2009 10:29
Ještě jsem včera vyčetla v nějaké chytré knížce, že aby se těsto nelepilo, má se pánev potřít syrovým bramborem
3. 3. 2009 08:36
CHválím,chválím,chválím. Budeme na tuty dělat.
2. 3. 2009 23:20
Moc děkuji za přínosné komentáře. Rozhodně putuje do "oblíbených" a co nevidět vyzkouším.... Snad se s tím nějak vypořádám...
2. 3. 2009 22:44
Mám úplně normální lívanečník a opravdu se to nelepi, jelikož ten sýr je spojený vejcem a moukou, tak se to tak nějak obalí a zůstane krásně ve vnitř.
2. 3. 2009 22:39
Tohle také dělám, většinou hermelín, Nivu, sýr Excellent mix a uzený sýr
2. 3. 2009 22:38
Těstičko by nemělo být ani řídké ani moc husté, prostě tak akorát. Takže množství strouhanky a mouky volím podle potřeby, strouhanku a mouku dávám ve stejném poměru. Tentokrát jsem použila eidam, nivu, uzený sýr a sýr se zeleným pepřem. Používám opravdu jakykoli sýr i hermelín a jednou jsem zkoušela i tvarůžky. Lívanečky jsou opravdu mc dobré a hlavně rychlé.
2. 3. 2009 22:35
Moc hezké, a nelepí se to? Je asi třeba nějakou lepší pánev, že?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 17 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 17 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 4 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 6 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 7 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 9 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 10 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 10 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: lívance recept rychle livance lívance lívance recepty livance se syrem lívanečník recepty sýrové recepty teflonový lívanečník vareni livance se syrem jak udělat lívance livance s vejci sýrový lívanec nejlepší lívanečník syrové lívanečky ivona opiolová uzený sýr excellent jak vyrobit nivu rychlé lívance recept lívance rýchle křidýlka v těstíčku
Suroviny: sýr tvrdý, sýr eidam, sýr gouda, cibule, nať petrželová, sůl, pepř, mouka hladká, strouhanka, vejce, kypřící prášek, mléko, olej
Sýrové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8RB
16 názorů