Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená husa

Dozlatova vypečenou, šťavnatou husí pečínku si můžeme dopřát kdykoli během roku, nejen na svátek sv. Martina. Husu pečeme nadívanou jablky, a před dopečením několikrát potřeme smetanou. Získá tak dokonale křupavou kůrčičku.

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 160 min + doba odležení v chladničce

180 min (20 min příprava + 160 min tepelná úprava, + doba odležení v chladničce)

17. 3. 2009 00:20

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie1 989 kJ / 475 kcal
Bílkoviny7,40 g
Tuky23,56 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 95 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy52,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Výborné pre viac ľudí na domácu oslavu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

PHdaddy PHdaddy

9. 3. 2020 21:14

:yes:

savlinka savlinka

27. 12. 2015 13:18

Dnes pečené husí stehýnko:-K

jarda Kadic jarda Kadic

21. 10. 2015 18:25

Starý Z::-)):-)):-)) máte dobrý odhad ,co je razca,je to opravdu kmin:yes: a lokše je něco,jako slaná palačinka, většinou s obsahem brambor.:yes: A pro úplnost: kapusta je zelí.;-)

Starý Z

21. 10. 2015 18:06

No pěkný, ale nevím čím se to má posypat, když prý nějaká razca, to neznám a lokša mi příjde že je kapesník nebo balón, tak jsem trochu volajak zmetený

eligie eligie

15. 5. 2013 00:31

Dělám s knedlíkem, ale napadá mě, že bych mohla vyzkoušet i ty lokše. Mňam.

Iljusa Iljusa

1. 12. 2009 22:05

Ivetko - ty nám děláš ale chutě :-O

BILKOVAI BILKOVAI

1. 12. 2009 21:59

Mňam, dovolila jsem si přidat fotečku:-)):yes: Bodík letí:-p

smukoo smukoo

17. 10. 2009 18:55

... ja by ju jedol iba s korbeľom dobrého červeného vína...keď že nepijem, je po jedení i pečení húsaťa..:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 3. 2009 09:53

tiktak, ty jsi šikovná, tak brzy po ránu a už taková dobrota!:-):yes:

ercicka ercicka

17. 3. 2009 08:50

Super, klasika :yes:

zizala: na slovensku sa to jedava s loksami, aj pecena kacica :yes:

zizala zizala (moderátorka)

17. 3. 2009 08:46

Tak s lokšemi a červeným zelím jsem husu ještě nejedla. Párkrát jsem dělala s rýží a mandličkami, tak snad se někdy přemluvím i k této zajímavé variantě:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: husa husa recept husa recepty recept na pečenou husu husa s lokšemi recepty na husu recept na husu recept husa recepty husa recepty z husy pečena hus pomalu pečená husa pečená husa na medu husa na medu recepty na pecenou husu nejlepší recept na pečenou husu top recept husa pecenahusa pomalu pečená husa podle pohlreicha pečená husí prsa

Suroviny: husa, jablko, smetana sladká, kmín celý, sůl, mléko

TopRecepty.cz

Pečená husa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82PW