Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krémy do dortů

Základem skvělého dortu či jiného dezertu, který si žádá náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se nechte inspirovat některým z našich předpisů. Nebojte se experimentovat a vyzkoušet je všechny.

Hodnocení receptu je 5,0 (50×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min Orientační doba na přípravu jednoho druhu krému, bez doby chladnutí pudinku.

30 min (30 min příprava, Orientační doba na přípravu jednoho druhu krému, bez doby chladnutí pudinku.)

24. 4. 2015 14:34

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie69 790 kJ / 16 680 kcal
Bílkoviny156,44 g
Tuky1 201,22 g
Vláknina33,78 g
Cholesterol 4,16 g
Sodík 1,42 g
Sůl3,31 g
Sacharidy1 273,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Toto jsou základní předpisy. Pokud hledáte další, dejte vědět.

Krémy do odpalovaného těsta:

www.toprecepty.cz/recept/42500-kremy-do-odp...

Náplně do buchet a závinů:

www.toprecepty.cz/recept/42443-poctive-napl...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

opravdu skvěle sepsané postupy na krémy :-8 ukládám pro brzké, nejen vánoční, pečení :-D

hanekjanek

17. 4. 2021 11:09

Ahojky, chci moc poděkovat za krásně popsané postupy!! Vždy jsem hledala a málokdo to má tak parádně, jednoduše a srozumitelně popsané.
Úžasné:-)

Eja57 Eja57

27. 3. 2021 10:38

Lenka.karhanova: Lenko, do krémů se dělá pudink hustý, čili méně vody než při běžném použití.

Lenka.karhanova

27. 3. 2021 10:28

Misa: ahoj, chtěla bych se zeptat dělám poprvé ten čokoládový. A jak tam je udělat kaši z pudingu tak normálně že dvou sáčku se dává litr mléka ale tady je jen 2 sáčky a 600 mléka mám to tak udělat . Jen jsem zmatena. Děkuju za odpověď . Lenka

Lenka.karhanova

27. 3. 2021 10:27

Misa:

Katyc Katyc

11. 11. 2020 20:16

Zdravím, muzu se zeptat jestli s timto krémem jde obtírat cely dort nebo je to vyloženě náplň do dortu? Děkuju:-8

Misa

2. 12. 2017 08:59

Včera jsem dělala čokoladový krém, měla jsem strach ,aby se při zašlehávání čokolady nesrazil,ale super.:yes: a opravdu jedlý. Díky a zakládám .

JANA HOMOLKOVÁ

25. 5. 2017 11:04

výroba dortu pro voučka.

Dana

26. 8. 2016 21:06

casino: jj děkuju opravdu to začalo tuhnout sice asi až po 2 hodinách ale už to je v pořádku. Příště to vyzkouším tak jako vy děkuji:yes:

casino casino

26. 8. 2016 19:31

:-) Dana:
No, bych se divil, kdyby máslo tou rozehřátou čokoládou nezřidlo..., ale pokud jste nic nezvojtila, tak by to mohlo po vychlazení zhoustnout:-)
(já vařím pudink (nebo moučnou kaši) společně s čokoládou a cukrem)

Dana

26. 8. 2016 16:46

Super recepty díky jen holky poraďte když jsem dělala ten čokoládový je poměrně řídký pomůže když přidám máslo? jsem začátečník díky předem

Jitta Mat Jitta Mat

2. 6. 2016 11:09

Nikol Kudrnáová: já dávám pod fondán vždy tenkou vrstvu krému, jde pak lépe vyhladit. Dort s krémem dejte na hodinku vychladnout do ledničky a pak dejte fondán. Vanilkovým krémem myslíte výše uvedený základní máslový?
Nevidím problém. I když dělám krém s jinou chutí, chuť fondánu ani tvar to nezkazí.
Pro pobavení: pouze jednou jsem si naběhla a dala do kokosového strouhaný kokos, přičemž s těmi kousky bych fondán nikdy nevyhladila. :-D

Nikol Kudrnáová

2. 6. 2016 10:50

Dobrý den, můžu dát vanilkový krém pod fondán a nezničím ho? Děkuji N.K.

Jitta Mat Jitta Mat

14. 3. 2016 13:09

Lenka: zkušenost s tím zatím špatnou nemám. Jen počítejte, že krém je nadýchanější, tudíž vyhlazování potahu musí být opatrnější. (Nejjednodušeji řečeno: nelepí - klouže). Vyvarovala bych se složitěji tvarovaným dortům. Jinak v pohodě.

Lenka

14. 3. 2016 12:34

Myslite, ze se da pouzit parizsky krem i na potahovany dort, ktery budu potahovat K2? Diky

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krémy do dortů krém do dortů krém na dort dortový krém dortove kremy krémy na dorty náplně a krémy do dortů krém na dort recept pudinkový krém na dort krémy a dortové náplně recepty kremy na dort náplně a krémy do dortů recepty pudinkový krém do dortů dorty od mamy náplň do dortu krém do dortu recepty recepty na krémy do dortů maslovy krem na dort náplně do dortů čokoládový dortový krém

Suroviny: pudink vanilkový, mléko, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, tresť rumová, mléko, pudink čokoládový, máslo, čokoláda na vaření, cukr moučkový, mléko, ořechy mleté, rum, med, cukr krupice, vejce, máslo, mléko, žloutek, pudink vanilkový, kokos strouhaný, máslo, cukr moučkový, smetana ke šlehání, čokoláda na vaření, cukr moučkový, máslo, pudink vanilkový, mléko, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, tresť rumová, káva černá, pudink vanilkový, mléko, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, tresť rumová, kompot ananasový

TopRecepty.cz

Krémy do dortů

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9yVJ