Vepřová řezanka
Vepřové maso pokrájené na nudličky naložené do pikantní marinády se na talíři jen rozpadá. Spousta dobře okořeněné zeleniny dodá pokrmu nejen výživovou hodnotu, ale zláká nás i svým vzhledem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 245 kJ / 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,56 g |
Tuky | 1,67 g |
Vláknina | 17,16 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 3,23 g |
Sacharidy | 54,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do nakládaného masa lze přidat i malou štamprdličku tvrdého alkoholu - koňak, vodka...(maso pak krásně zkřehne - dělám tak v létě na grilování a maso je vždy fajn a nehrozí, že by bylo jak podešev), ale není nutné jít hned kupovat celou lahev, bez něj to je taky dobré, ale s ním...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 12. 2011 22:18
25. 3. 2009 11:17
25. 3. 2009 10:23
25. 3. 2009 10:23
25. 3. 2009 09:22
24. 3. 2009 23:57
24. 3. 2009 23:41
24. 3. 2009 23:35
24. 3. 2009 23:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 19 minutami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 1 hodinou
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 21 minutami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 11 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 12 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Další recepty
Tématické fráze: řezanka z vepřového masa rezanka řezanka recept recept pikantní řezanka recept recept na rezanku řezanka z kýty řezanka z vepřového recepty rezanka recept řezanka řezanka z vepřové kýty recept na veprovou rezanku řezanka z kuřecího masa rezanky pikantní řezanka řezanka recepty vepřová kýta řezanka kuřecí řezanka pikantní vepřová řezanka recepty na řezanku vepřová krkovice recepty
Suroviny: maso vepřové, sůl, pepř mletý, omáčka sojová, omáčka worcesterová, omáčka rybí, koření čína, protlak rajčatový, bílek, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, brokolice, pórek, žampióny, cibulka jarní, mouka hladká, vývar masový
Vepřová řezanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r00L
9 názorů