Zapečený lilek z Albert magazínu
Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 959 kJ / 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,17 g |
Tuky | 1,28 g |
Vláknina | 12,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 934 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 42,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zaujal mne recept v novém Albert magazínu a protože mám lilek moc ráda, vyzkoušela jsem a opravdu jsem si moc pochutnala :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 6. 2015 20:19
5. 6. 2015 17:53
5. 6. 2015 17:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 16 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 22 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 6 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 9 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 9 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 10 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 10 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 12 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 12 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 12 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 12 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Další recepty
Tématické fráze: zapečený lilek recepty zapečený lilek lilek recepty pečené lilky albert albert zapečený lilek s rajčaty zapékaný lilek albert zapečený lilek s rajčaty albert zapečené lilky albert lilek rajcata albert recept recept z magazinu albert na hermelín recepty lilek lilek s chilli a se skořicí albert nový magazín recept na zapečený lilek albert recept lilek rajče albert magazín červen albert recepty lilky zapečenlileks passatou zapečený lilek s kozím sýrem albert magazin novy
Suroviny: lilek, olej olivový, cibule, česnek, chilli paprika čerstvá, omáčka sojová, skořice, rajče loupané, nať petrželová, sůl, pepř
Zapečený lilek z Albert magazínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JRYl
3 názory