Špikované srdce po burgundsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 207 kJ / 1 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,20 g |
Tuky | 135,37 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 29,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Již jsme dělali i z hovězího srdce. Podáváme, jak kdo má rád s houskovým knedlíkem, bramborem. My máme jako přílohu rýži.
Dá se i s těstovinami. Já jím srdce (je žravé) z hlubokého talíře a vidličkou vždy kus srdce napíchnu a ukusuju, nebo si srdce nejdřív nakrájím, abych se nezdržoval Hi Hi. Ach ta etiketa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 4. 2009 11:38
13. 4. 2009 09:59
13. 4. 2009 09:18
13. 4. 2009 09:15
13. 4. 2009 09:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
lambadario uvařila před 22 minutami
Ředkvičkový salát s majonézou
busy_dad uvařil před 1 hodinou
Ovesné placičky s brokolicí
Kikahad uvařila před 1 hodinou
Hrachová polévka s klobásou (žlutý hrách)
MICHAL23 uvařil před 1 hodinou
Bábovka tvarohová
laura_s uvařila před 3 hodinami
Kuřecí mléčná polévka s trhaným masem
MirkaP uvařila před 4 hodinami
Kuřecí nudličky se sušenými rajčaty opékané na másle
MirkaP uvařila před 4 hodinami
Šlehačkové koláčky
Eva-Maria uvařila před 5 hodinami
Bezinkový sirup
Merylas uvařila před 5 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Ivona1414 uvařil před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kapr po burgunsku jak dlouho vařit vepřové srdce hovězí po burgunsku vepřové po burgundsku jak dlouho vařit srdce hovězí srdce po burgundsku jak uvařit vepřove srdce vaříme srdce jak dlouho se vaří vepřové srdce vepřové srdce jak dlouho vařit hovězí srdce vaříme srdce na slanině hovězí po burgundsku srdce na slanině hovězí srdce na slanině jak dlouho vařit vnitřnosti burgunsky gulas vařime z vnitřnosti vaříme vepřové srdce guláš po burgunsku
Suroviny: srdce vepřové, cibule, masox, slanina uzená, sádlo, víno červené, koření nové koření, sůl, pepř, koření hřebíček, tymián, ořech muškátový, mouka hrubá, sůl, pepř
Špikované srdce po burgundsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KO6M
5 názorů