Žebra po mysliveckou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 237 kJ / 2 686 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,22 g |
Tuky | 200,42 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 430 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 35,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pečte žebra přikryté, jak budou hotová, tak je dopečte odkrytá na 10 minut na 220 stupňů
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 4 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 5 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Právě bylo uvařeno:
Piškotový korpus
Standula002 uvařila před 18 minutami
Vepřové kostky na houbách
Petra Dvor. uvařila před 53 minutami
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
Carolka409 uvařil před 1 hodinou
Kuřecí smetanový pekáček
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova uvařila před 2 hodinami
Rybí salát podle ČSN z roku 1967
Alvinsatya uvařil před 2 hodinami
Pfeferonový (feferonový) salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Alvinsatya uvařila před 2 hodinami
Banánová bábovka
Babicka32 uvařila před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Alvinsatya uvařila před 2 hodinami
Mini Pavlova se šlehačkou
kastan72 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ženy v rámci hubnutí jedí málo, překvapuje odborník na výživu Pavel Suchánek. Chce to hlavně přidat bílkoviny, radí
Rychlá kakaová buchta s polevou z bílé čokolády: Moučník je šťavnatý díky majonéze, poleva díky kysané smetaně
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Další recepty
Tématické fráze: myslivecké recepty uzená pečená žebra předem vařená
Suroviny: žebra vepřová, jalovec, koření nové koření, harissa, bobkový list, víno bílé, rozmarýn, sůl, pepř, česnek, cibule
Žebra po mysliveckou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0PnL
0 názorů