Katův šleh 2
Máte rádi pikantní jídla? Katův šleh je maso na zeleninovém podkladu a určitě vám bude chutnat. Doporučujeme podávat s bramborami, bramboráčky či topinkami a máte vynikající oběd nebo znamenitou večeři.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 443 kJ / 1 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,13 g |
Tuky | 33,09 g |
Vláknina | 8,32 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 684 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 32,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podávejte s opečenými bramborami nebo bramboráčky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 12. 2021 23:37
Dobré..foto přidáno..
5. 1. 2016 16:34
Tom Beyk:není nad čerstvost potravin,nerad používám věci z konzerv a zavařené věci, a vy si to dělejte podle sebe ale já to dělám tak a chutná mí to
5. 1. 2016 16:27
...dělám také ale zeleninu dělám zvlášť na druhé pánvi, lehounce podusím aby byla šťáva a pak přidám k masu. To na fotce se mi jeví jako příliž suché.
Nejvíc mi to ale stejně chutná, jak píše J.Remková, s domácím lečem - tady už jsou chutě a vůně "prolnuté",je to rychlejší a s hranolky z trouby je to mls.
Nejvíc mi to ale stejně chutná, jak píše J.Remková, s domácím lečem - tady už jsou chutě a vůně "prolnuté",je to rychlejší a s hranolky z trouby je to mls.
5. 1. 2016 10:57
Jana Remkova:vyzkoušej čerstvou zeleninu
5. 1. 2016 10:56
fialkalenka: dík
4. 1. 2016 17:16
Mám ráda ostré. Určitě jsem to taky nějak dělala, ale já používám scezené lečo
4. 1. 2016 15:05
To vypadá moc dobře! A musí to být strašně dobré! Musím ten recept vyzkoušet!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 7 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 17 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 3 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 4 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 6 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 8 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 9 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 10 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 10 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho se vaří vepřové maso? Ať už kýta, panenka, nebo krkovice, každá část potřebuje jinou tepelnou úpravu
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: katův šleh nejlepší recept katův šleh nejlepší recept katův šleh top recepty katuv sleh recepty katův šleh se zeleninou nejlepsi katuv sleh katův šleh recept katův šleh recepty recept na katův šleh recept katův šleh priprava katuv šleh www tn cz katův šleh s lečem katův mls katův šleh top recepty katuv sleh top recept recept katuv slech katuv slech recepty katův šleh s paprikou katuv slech
Suroviny: kýta vepřová, paprika čerstvá červená, chilli paprika čerstvá, rajče, kečup sladký, pórek, sůl, pepř, česnek, olej
Katův šleh 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PLP
7 názorů