Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podmáslové řezy s mascarpone

Jestli máte chuť na dobré řezy, vyzkoušejte tento recept. Díky podmáslí v těstu chutná korpus skvěle. Po upečení ho stačí jen potřít višňovým džemem a jemným krémem z mascarpone a šlehačky a na závěr posypat strouhanou čokoládou.

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 45 min

75 min (30 min příprava + 45 min tepelná úprava)

26. 6. 2016 14:33

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie16 200 kJ / 3 872 kcal
Bílkoviny88,06 g
Tuky123,72 g
Vláknina28,80 g
Cholesterol 558 mg
Sodík 646 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy587,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lze upéct v kulaté formě jako dort. Stačí na formu 24 cm, dvakrát prokrojíme. Na dort doporučuji krém udělat z dvojité dávky na fotografii je krém ze základní dávky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Napalsko

13. 8. 2023 21:27

Výborný recept. Do krému jsem přidala Olé vanilkový pudink. Řez polila čokoládovou polevou. Mňamka veliká 😊

Janiche

23. 5. 2023 08:37

Všem doma moc chutnají, i když jsem to dělala z celozrnné špaldové mouky:-D

martiline martiline

7. 3. 2020 17:00

Moc děkuji za recept. Řezy jsou vynikající a báječné v jednom. Příprava rychlá a chuť famózní.
Přidala jsem i dvě fotky. Mají obrovský úspěch. :yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 6. 2016 18:47

:-K:yes:

spagetka spagetka

26. 6. 2016 18:10

Hm, nezní to špatně, také mám ráda kefír a podmáslí v moučnících :yes:

borůvka

26. 6. 2016 18:09

My jsme doposud dělali jenom kefírovou buchtu !! ale podmáslové řezy to ráda vyzkouším !! už na první pohled vypadají dosti zajímavě !! <3:yes::yes::yes:

Tessi

26. 6. 2016 15:40

Jana Remkova: Moc díky!
Jsou skvělé a hlavně, opravdu je to jednoduchý fofr! :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 6. 2016 15:12

Moučníky z kyšky, kefíru a podmáslí jsou skvělé. Nejsou suché a ten tvůj je navíc vzhledově nádherný :-) :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rezy s mascarpone mascarpone recepty recepty z mascarpone buchta s mascarpone buchta s mascarpone recepty buchta z mascarpone řezy z mascarpone řezy s maskarpone korpus z podmáslí recepty s mascarpone řez s mascarpone buchta s maskarpone jednoduché řezy z mascarpone ovocná buchta s mascarpone podmaslovy rez ovocne rezy s mascarpone čokoládové řezy s mascarpone recept s mascarpone mascarpone řezy co upect z mascarpone

Suroviny: podmáslí, olej, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, soda jedlá, kakao, mascarpone, šlehačka 40%, cukr moučkový, cukr vanilkový, višňový džem, čokoláda tmavá

TopRecepty.cz

Podmáslové řezy s mascarpone

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PEPn