Paprikové domácí klobásy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 949 kJ / 2 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,93 g |
Tuky | 52,85 g |
Vláknina | 146,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 449,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vysvětlení zkratek :
HPV - hovězí výrobní maso. V podstatě je to ořez, svalovina z přední a zadní hovězí čtvrti.
VL - vepřové libové maso (ořez z kýty a pečeně)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2016 13:29
Souhlasím chybí tam sůl a nebo praganda , dá se použít i rychlo sůl a pak nemusí být maso naložené tak dlouho, také tam přidávám bůček jinak je to suché , a udím asi 2dny při teplotě max 50 C
23. 10. 2016 18:34
dadulka111: Souhlasila bych. Sůl určitě chybí a taky necháváme déle odležet .
23. 10. 2016 18:02
A co sůl? Vy maso nesolíte? Klobásy doma vyrábíme již dost dlouho a abych řekla pravdu, recept se mi moc nelíbí. Dle mého názoru je hodina na odležení směsi málo. My to necháváme proležet tři dni. Dále vám tam chybí něco tučnějšího, třeba vepřový bok. Na obrázku ale klobásy vypadají pěkně.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 10 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 12 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 14 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 7 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 7 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 12 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 13 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 13 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 14 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 15 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila 29. 4. 2024 19:49
Přečtěte si Zobrazit více
Uzení domácích klobás: Důležité je správné naložení masové směsi a teplota v udírně
Uzeniny v teplé kuchyni: Výrazně zlepší chuť pokrmů, vaření s nimi je obvykle jednoduché a rychlé
Francesinha: Portugalský sendvič s francouzským šarmem se podává zásadně s pivní omáčkou. Jak jej připravit?
Další recepty
Tématické fráze: paprikové klobásy paprikova klobasa recept domácí klobásy recept papriková klobása domácí klobásy paprikové klobásy recept recept na domácí klobásy recept na paprikové klobásy recepty na domaci klobasy papriková klobása recepty příprava střev na klobásy klobásy recept domaci klobasy recepty recept paprikové klobasy klobásy recepty domaci klobasa recepty domácí klobásy klobásová střeva recept na klobásy domácí klobásy top recepty
Suroviny: pepř černý, kmín celý, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, česnek, voda, střeva vepřová
Paprikové domácí klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k03v
3 názory