Opečené houby s česnekem a bazalkou
Houby jsou jednou ze surovin, kterou buď máte rádi nebo je zrovna nemusíte vyhledávat. Jste-li milovníci hub, vyzkoušejte tento recept. Do marinády z oleje, bylinek, česneku a balsamica naložte kousky žampionů, nechte přes noc uležet a pak je upečte.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 517 kJ / 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,50 g |
Tuky | 26,83 g |
Vláknina | 13,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,36 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 1. 2018 21:03
12. 10. 2017 18:56
12. 10. 2017 17:42
10. 10. 2017 12:22
10. 10. 2017 12:19
7. 10. 2017 22:08
7. 10. 2017 21:05
7. 10. 2017 19:34
7. 10. 2017 17:01
7. 10. 2017 16:57
7. 10. 2017 16:48
7. 10. 2017 16:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 1 hodinou
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 4 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 8 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 29 minutami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 35 minutami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 1 hodinou
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 2 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 5 hodinami
Listové mřížky s pudinkem a ovocem
Olminka uvařila před 5 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Maykl83 uvařila před 5 hodinami
Výborný čočkový salát
dolja uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 oblíbených jídel, která připravíme z bedel. Pokud jsme je právě přinesli z lesa, můžeme se hned pustit do vaření
Sbíráte babky? Tak pozor, v určitých případech můžou být nebezpečné! Odborník radí, čeho si všímat, abyste se neotrávili
Jak správně smažit houby? Zbytečně nesolit, smažit pomalu a důkladně alespoň po dobu 20 minut
Další recepty
Tématické fráze: žampiony krémové recepty opečené houby houby s česnekem opečené na houby houby s bazalkou houby opečené krémový žampion recept italksé marinované houby s česnekem balsamicke sojove pecene cesnekove houby opečené žampiony s česnekem
Suroviny: žampióny, česnek, bylinky, paprika sušená sladká, olej olivový, pepř mletý, sůl, ocet balsamiko
Opečené houby s česnekem a bazalkou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VDEM
12 názorů