Marinovaný pečený bůček
Pečené copánky z bůčku marinovaného v zajímavé marinádě z medu, sójové omáčky, balsamica a koření zaujmou jak chutí, tak pěkným vzhledem. Podávat je můžeme jako hlavní chod, nebo jako pohoštění na oslavách.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 14 978 kJ / 3 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,09 g |
Tuky | 297,80 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 7,30 g |
Sacharidy | 72,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
A proč do marinády balsamikový ocet? Já ho dávám do většiny marinád na maso, chuťové ho tam neucítíte, ale maso je šťavnatější a křehčí. Zkuste.
Moje recepty a ostatní fotografie najdete na https://inkitchenopen.blogspot.com/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 9. 2023 12:51
10. 4. 2022 07:59
17. 9. 2018 22:34
palec nahoru
16. 9. 2018 21:28
12. 9. 2018 23:52
12. 9. 2018 21:47
12. 9. 2018 15:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Banana split
Přidáno před 13 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 8 minutami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 19 minutami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 2 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 3 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 4 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 5 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 6 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 6 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 6 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bůček s kůží i bez kůže: Jak jej správně nakrájet, aby se nám při pečení kůžička pěkně propekla?
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: marinovaný pečený bůček marinovaný bůček pečený marinovaný bůček nejlepší pečený bůček peceny bucek vepřový bůček marinovaný pečený pečený buček top recept recept na marinovany bůček pečený bůček top recepty marinovany bucek v sójové omáčce pečený bůček na medu peceny bucek recept bůček recepty peceny bucek marinovany bućek marinovany marynovany bucek marinované pečený bucek vychytávky nejlepší pečený bůček recepty pečený buček marinovaný buček recept
Suroviny: bůček, zázvor, česnek, med tekutý, ocet balsamiko, omáčka sojová, koření, kmín drcený, cibule, sůl
Marinovaný pečený bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v4jL
7 názorů