Hovězí hospodský guláš
Kdo by neznal klasický hospodský guláš? Podle tohoto receptu si ho můžeme uvařit i doma, kdykoliv na něj dostaneme chuť. Základem úspěchu je správně zvolený druh masa a pořádné množství cibule. Druhý den, pořádně uleželý, bude guláš ještě lepší.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 123 kJ / 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 183,73 g |
Tuky | 11,22 g |
Vláknina | 20,96 g |
Cholesterol | 376 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 33,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejlepší je vařit guláš den předem, protože se rozleží a je potom lepší.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2021 12:55
Byl skvělý
27. 5. 2019 07:57
Bramboráčky ke guláši Kvůli téhle kombinaci chodím občas do jedné pražské hospůdky...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 4 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 16 sekundami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
TondaJ uvařila před 1 minutou
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
TondaJ uvařila před 3 minutami
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce
Alzbetina Prk. uvařila před 54 minutami
Květákové karbanátky
robertbendik78 uvařila před 55 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Andyscha uvařila před 57 minutami
Ďábelské tousty - starý recept
Artaban uvařila před 1 hodinou
Jemné domácí houskové knedlíky
Indianapi uvařila před 1 hodinou
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Vepřová bratislavská plec
Cikitaka uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Pojízdné prodejny dřív vozily na venkov textil, pak maso nebo konzervy. Rohlíky v nich ale bývaly na objednávku
Hovězí kližka: Vysvětlíme vám, o jaký typ masa se jedná a na jaký recept se nejlépe hodí
Zvýraznit a vylepšit chuť guláše můžeme několika způsoby. Jedním z nich je dobrá paprika rozpuštěná v horkém tuku
Další recepty
Tématické fráze: hospodský hovězí guláš hospodský hovězí guláš recept recept na hospodský guláš recept hospodsky gulas hovězí guláš hospodský hovězí guláš top recepty hovězí guláš recept hospodský hovězí gulas hovezi hospodsky gulas recept na hospodský hovězí guláš hovězí guláš recept top recept hovězí gulas hospodský guláš hovězí top recept na hovězí hospodský gulás videorecept hospodský guláš top recept top recepty hovězí hospodský guláš top recepty hovezi gulas hospocky hovezi guláš recept hovězí guláš recept hospodský top recepty pikantní hovězí guláš
Suroviny: maso hovězí, cibule, sádlo, paprika sterilovaná, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, kmín celý, sůl, pepř mletý, vývar masový, česnek, mouka hladká
Hovězí hospodský guláš
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ZG7
2 názory