Úplně jiný tatarák
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 049 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,10 g |
Tuky | 13,38 g |
Vláknina | 1,04 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 2,98 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud je někdo zvyklý na klasický tatarák s pěti a více dochucovadly, tak asi nebude nadšený....ne, opravdu tam není žloutek, cibule, paprika, kečup....Ale pokud si chcete užít chuť masa, tak by vám to chutnat mohlo. Není to můj vynález, jedla jsem tenhle tatarák před mnoha mnoha lety v Sýrii (tam ani nebyla ta hořčice, ta mi tam ale chutná).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 5. 2019 23:56
12. 5. 2019 09:44
12. 5. 2019 09:42
11. 5. 2019 20:52
Klasicky tatarak je stale ten francouzsky, hodne podobny tomu ceskemu.
11. 5. 2019 19:30
11. 5. 2019 10:48
11. 5. 2019 10:16
Jj, rcp už je takřka stejný jako ve většině Evropy To jenom my tady cpeme, do tohoto jemného jídla, kdeco
Eja57:
S tím chrástem vyzkouším (bez hořčice). Jen co začnou znovu vozit do Lídla maso...
11. 5. 2019 07:41
11. 5. 2019 07:33
10. 5. 2019 21:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 3 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 5 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 8 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 18 minutami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš
zutro uvařila před 1 hodinou
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 1 hodinou
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 1 hodinou
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 2 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrné suroviny i jedno překvapení
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Freddie Mercury byl v jídle skromný. Miloval ale všechno ostré, chilli chtěl i v míchaných vajíčkách
Další recepty
Tématické fráze: vhodné maso na tatarák rcp tatarák hovezí
Suroviny: maso hovězí, petrželka, olej olivový, hořčice dijonská, sůl, pepř, topinka
Úplně jiný tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pAmV
10 názorů