Předvánoční "zbytkové" triffle
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 242 kJ / 1 492 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,08 g |
Tuky | 114,09 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 415 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 87,49 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj - můj recept na Labužníku včetně foto. Mírně upraveno. Úplně původně byly inspirací jinak skvělé čokoládové crinckles, které jsem špatně uskladnila, a když ztvrdnou, tak definitivně....Ale je to fajn využití různých polámaných "nepovedenců", aspoň část ideálně z kakaového těsta, lze si "nasyslit" do zásoby...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 11. 2019 13:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 8 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 8 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 20 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 38 minutami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 41 minutami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 1 hodinou
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 1 hodinou
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 1 hodinou
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 2 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 3 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 4 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 4 hodinami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
5 nápadů, jak využít zbytky po Velikonocích: Z beránka připravte kuličky cake pops nebo pohár trifle, z mazance chlebový pudink
Polévka jako součást hlavního chodu i samostatné jídlo: Jaký druh máte nejraději?
Další recepty
Tématické fráze: zbytkové vánoční cukroví využití rozlámaného vánoční cukroví zbytkove kolacky
Suroviny: perníčky, mascarpone, smetana zakysaná, ztužovač želatinový, cukr vanilkový, šťáva pomerančová, želatina, pudink vanilkový, mléko, ovoce, šlehačka
Předvánoční "zbytkové" triffle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D4PY
1 názor