Rajská omáčka s petrželovým knedlíkem
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 21 213 kJ / 5 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 281,21 g |
Tuky | 255,94 g |
Vláknina | 45,20 g |
Cholesterol | 1,45 g |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 11,80 g |
Sacharidy | 390,40 g |
Postup přípravy
-
TIP Typy knedlíků, jak je rozlišíme a základní příprava
Ze všeho nejdůležitější je pečlivá volba suroviny. Ty nejkvalitnější mají na obalu některou ze značek kvality, jako je např. Klasa či Regionální potravina. Je-li totiž kvalitní základ, bude skvělý i výsledek na talíři.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Věnečky výborné
Přidáno před 3 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 5 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 6 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 6 minutami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 6 minutami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 6 minutami
Mini větrníčky s jahodami
Grinchch2010 uvařila před 20 minutami
Kuřecí nudličky s ananasem
Grinchch2010 uvařila před 21 minutami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Mahtaito uvařila před 2 hodinami
Domácí nudle
jalamo uvařil před 3 hodinami
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 4 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 4 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přebytek rajčat ze zahrady zpracujeme na protlak. Oceníme ho při vaření rajských omáček nebo polévek
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Suroviny: plec hovězí, špek, cibule, mrkev, celer, petržel, protlak rajčatový, cukr, skořice celá, máslo, koření divoké, pepř mletý, sůl, vejce, mléko, rohlík, máslo, petržel, sůl, ořech muškátový
Rajská omáčka s petrželovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryX6
0 názorů