Hovězí játra na smetaně a žampionech
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 407 kJ / 1 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,59 g |
Tuky | 120,81 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,66 g |
Sodík | 999 mg |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 48,52 g |
Postup přípravy
-
TIP Recepty s vnitřnostmi. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky, srdce?
-
TIP Jak vařit nebo dusit rýži. Správný postup záleží na tom, jaký druh máte ve spíži
Poznámka autorky receptu
Blánu na okraji nařízneme, pomocí ukazováčku nadzvedneme a uvolníme. Z jednoho konce jater uvolněnou blánu uchopíme do papírové utěrky a opatrně stáhneme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2022 21:09
23. 2. 2022 10:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Mňamka
Přidáno před 1 hodinou
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 2 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 9 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 12 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Libečková polévka
JanaDordov uvařila před 2 minutami
Chutné vafle
mikii uvařila před 8 minutami
Čočka na kyselo (bez mouky)
projach uvařila před 49 minutami
Kapustové závitky s masem a sýrem
Anairam uvařila před 1 hodinou
Zapečené špagety se sýrem
PikiMilous uvařil před 1 hodinou
Smetanovo-malinový pohár
Lennulinka uvařila před 2 hodinami
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 10 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 10 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 10 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Jak vařit nebo dusit rýži. Správný postup záleží na tom, jaký druh máte ve spíži
Další recepty
Suroviny: játra hovězí, smetana, víno bílé, mouka hladká, olej, máslo, cibule, žampióny, omáčka worcesterová, pepř, sůl
Hovězí játra na smetaně a žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prAN
2 názory