Bramborová haruľa
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 305 kJ / 2 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,36 g |
Tuky | 145,62 g |
Vláknina | 22,24 g |
Cholesterol | 124 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 189,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 8. 2018 09:31
tejaja:
31. 8. 2018 08:42
magdalenka: A u nás sa racsa do harule dáva, je to vec zvyku, ako píše Jana.
31. 8. 2018 06:51
magdalenka: Tak já si bramborák bez kmínu taky neumím představit! Ale to je asi fakt na zvyku, si myslím. Já třeba dávám kmín i do květáku, který vařím. No a taky se na mne někdo dívá, jako bych spadla z višně
30. 8. 2018 20:22
v živote som rascu nedala do harule...dobrá haruľa je vždy s malým množstvom múky...čím menej tým lepšie a hladkej.
30. 8. 2018 20:18
Veronika.Hrozna: já do bramboráku kmín taky nedávám a rozhodně nám tam nechybí u nás by asi byla katastrofa kdybych ho tam dala
30. 8. 2018 18:35
BronislavaP: Ani se nedivím, v receptu chybí kmín , bramborák bez kmínu je čirá katastrofa. Já dávám do kila brambor polévkovou lžíci kmínu a polévkovou lžíci majoránky , těsto musí být kropenaté od těchto dvou koření a česnekem nešetřím a nešetřím a nešetřím. Pokud ten česnek po ochutnání těsta necítím, tak přidávám. Jo byly časy, že stačily dva stroužky, tento česnek z obchodu - jakýkoliv je smrt bramboráku.
5. 4. 2016 10:09
No popravdě to nebyla žádná sláva, ale sníst se to dalo...
17. 12. 2009 16:17
Diky za rady a asi i ja budu davat pod vse papir,pak mensi starost s mytim nadobi.Jinak ty kousky, ktere jsem pracne vydolovala z pekace - bylo to moc dobry.Ale pulka pekace musela pod vodu a do odpadu-tolik skody
Clovek se porad uci,nejlepsi;sam na sobe.I tak do konce tydne bramboraky jeste udelam
Clovek se porad uci,nejlepsi;sam na sobe.I tak do konce tydne bramboraky jeste udelam
16. 12. 2009 17:52
Ja používam pod všetko papier na pečenie...
16. 12. 2009 14:27
jana (neregistrovaný/á) , já bych to příště raději vymazala sádlem a vysypala strouhankou. Nejsi sama, já posledně trhlala makovou bábovku z formy div ne dynamitem!!
16. 12. 2009 14:22
ahojky vsem, prave jsem dodelala bramborak v pekacku a pomoooooc nemuzu ho vyndat,pripekl se.Pritom jsem pekac vylila olejem pekla na 180 stupnu cca 30 minut.Jak to mam vyresit priste, poradte prosim.http://www.toprecepty.cz/recept/70-bramborova-haru...
16. 6. 2009 19:59
měla jsem tu známého z Paříže a on si to chtěl dát v restauraci,ale nevěděli jsme ani jeden co to je.tak jsem si to dnes našla tady.a nakonec jsem zjistila,že to znám..
26. 3. 2009 18:16
Tak já jsem tam radši to vejce přidala, aby se to náhodou nerozpadlo a s kyselým zelím to bylo vynikající dávám bodík a fatku
24. 4. 2008 22:10
preclik, ono je to brmborák, jenom "ve velkém"
24. 4. 2008 21:43
Kdyby tam bylo vajíčko, je to jako bramborák. Něco podobného děláme, a protože se to na plech nalívá, říkáme tomu "litina". Jde to velice na odbyt.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 4 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 11 hodinami
Klobásy
Přidáno před 15 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 16 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 6 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 6 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 7 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 7 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 7 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 9 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 9 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 10 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 10 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky podle našich babiček
Pesto z libečku: Aromatické koření do polévek, těstovin i omáček jen z pár ingrediecí je snadné a hotové za chvíli
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Další recepty
Tématické fráze: levna jidla recepty levná jídla recepty na levná jídla levne recepty na vareni levné jídla dietní jídla recepty levne jidlo jídla z vařených brambor recepty recept na bramborovou buchtu nové brambory recepty bramborové resti recept litina recept recepty levna jidla střapače resti šprecle bramborové krokety recept krokety bramborové recept bramborová buchta babica levné jídla recepty
Suroviny: brambory, mouka hrubá, cibule, slanina, česnek, sádlo, majoránka, sůl
Bramborová haruľa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpY
16 názorů