Rácské vepřové maso (maďarská kuchyně)
Suroviny
Porce: 4 - 5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 685 kJ / 1 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,49 g |
Tuky | 98,98 g |
Vláknina | 17,96 g |
Cholesterol | 326 mg |
Sodík | 379 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 52,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z kuchařky o maďarské kuchyni. Do původního recepty přišly k zeleninové směsce s masem i brambory na kostky a bylo dušeno pospolu, ale já jsem jako přílohu chtěla rýži a tak jsem recept lehce upravila.
Do zakysanky (studené) je nejlépe před vmícháním do pokrmu přidat trochu teplé omáčky. Smetana tak nebude mít tendence dělat hrudky (srážet se).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 3. 2023 13:21
28. 2. 2023 13:20
1. 12. 2022 10:39
1. 12. 2022 10:07
1. 12. 2022 09:24
27. 9. 2012 14:14
5. 5. 2012 08:51
7. 2. 2011 21:01
10. 8. 2010 13:59
10. 8. 2010 13:46
24. 8. 2009 21:50
24. 8. 2009 18:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 7 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 8 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 17 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 7 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 7 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 9 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 10 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zahušťujete pomocí záklechtky? Poradíme vám její snadné rozmíchání pro dokonale hladký výsledek
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Další recepty
Tématické fráze: vepřové maso recepty recepty z vepřového masa maďarská kuchyně-recepty madarska kuchařka pokrmy z vepřového masa madarske mäso vepřové maso madarska jidla recepty lidlu cizí kuchyne recepty madarské národní jídlo maďarské pokrmy recepty cizí kuchyně madarské jídlo madarské recepty recepty z lidlu kuchynelidl maďarská jídla recepty recepty veprove maso plecko recept z něj
Suroviny: maso vepřové, cibule, rajče, paprika čerstvá červená, česnek, smetana zakysaná, paprika sušená sladká, sádlo, sůl, pepř
Rácské vepřové maso (maďarská kuchyně)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RA7
12 názorů