Lečo po provensálsku s lilkem a cuketou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 769 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,07 g |
Tuky | 1,19 g |
Vláknina | 13,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 8. 2017 17:19
24. 8. 2014 10:10
28. 5. 2013 16:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 3 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 7 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 8 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 11 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 1 hodinou
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 1 hodinou
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 2 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve: Šťavnaté jemné masíčko ve smetanové omáčce skvěle ladí s kolínky
Kynutí chlebového těsta v lednici zpomalí kvašení, zlepšuje chuť chleba a zabrání překynutí těsta
Pět variant chřestu: Krémová polévka pro labužníky, dokřupava osmažený v těstíčku a luxusní chuť má jako náplň v palačince
Další recepty
Tématické fráze: lečo s cuketou lilek a cuketa recepty leco lilek pečený lilek s cuketou lečo z cukety jídla z lilku recepty s lilkem lilek leco cuketa recepty časopis lečo lilek po provensálsku lilek a cuketa lilek recepty jídlo s cuketou jídla s cuketou lilek v leču recepty leco recept lečo cuketové lečo salát z lilku
Suroviny: cibule, česnek, cibulka jarní, paprika čerstvá červená, lilek, cuketa, olej, rajče, tymián, koření oregáno, pepř, sůl
Lečo po provensálsku s lilkem a cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7LK8
3 názory