Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh na tymiánu

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 9. 2009 20:36

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie447 kJ / 107 kcal
Bílkoviny2,94 g
Tuky0,83 g
Vláknina8,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy19,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Johana

6. 10. 2010 11:50

Výborné!! Moje dvě děti (2+5) velmi ocenily kombinaci česneku a tymiánu! Já jsem ještě do pekáče přidala pár cherry rajčat a předvařené brambory na plátky. Díky za inspiraci!

Eliza Eliza

8. 9. 2010 19:32

Díky, Míšo. :-K

michsamant michsamant

8. 9. 2010 19:01

:yes::yes:

Jenda1 Jenda1

9. 9. 2009 16:48

Eli, tady byly vařeny brambory se špetkou kurkumy http://www.toprecepty.cz/recept/4675-prirodni-kotl... a tady jsem použil kari koření http://www.toprecepty.cz/recept/4946-koleno-v-pivu.... Když už jsou brambory starší, použiji kari, které brambory zárověň i ochutí;-).
Jinak samozřejmě voňavému receptu:-p:-p a krásným fotečkám posílám sedmý bodík;-).:-!:-)):yes::yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

9. 9. 2009 07:47

Jo, tak tohle jo, ryby bych mohla 5x týdně:-p:-p:-p Moc chválím nápad s kurkumou, ještě ji nemám, jdu shánět:-8

spagetka spagetka

8. 9. 2009 22:14

Elizo, ty mi lezeš do kuchařky :-(, neboj - jen máme stejné choutky i recept ;-):-p:yes: Jani - k pstruhu bych kari necpala

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 9. 2009 22:01

Mi se ten recept taky moc líbí, pstruha už jsem neměla fakt docela dlouho. Eli, nevím, jestli Jenda nemluvil o kari koření?:-O, teď si vůbec nejsem jistá a já tam cpu kari:-)):-D. Kurkumu stejně nemám.:-// :yes::yes:

Eliza Eliza

8. 9. 2009 21:43

Páťo, děkuju...:-8

Eliza Eliza

8. 9. 2009 21:42

Výbušná, už jsem ten fór s kurkumou naučila celou širokou rodinu a pár kamarádek...;-) Chuťově brambory příliš neovlivní, ale vypadají kouzelně. Stačí špetka či dvě :-p.

Patricie

8. 9. 2009 21:13

Jo, a fotky, to je nádhera.:yes::yes::-D

vybusna vybusna

8. 9. 2009 21:07

taka jednoducha vec a urobi taky zazrak...neuveritelne...nemohla by si to napisat do tipov a trikov?...pstruha nemozem ohodnotit, ale ostatne je vsetko na jednotku

Patricie

8. 9. 2009 20:54

Ano, Eli, to je ono.:yes: Jednoduché, rychlé a vynikající.:yes::-D +

Eliza Eliza

8. 9. 2009 20:51

Ještě jsem zapomněla na citrón, už je doplněno...

Eliza Eliza

8. 9. 2009 20:50

Jsou vařené s přídavkem kurkumy - to jsem se naučila tady...;-) Tuším, že s tím přišel Jenda, ale jistá si nejsem...každopádně jeden z našich kolegů zde.
Jednou dělala bramborovou kaši s kurkumou, také podle zdejšího receptu (autorku si rychle nevybavím...) a byla fantastická...:-p

vybusna vybusna

8. 9. 2009 20:38

eliza ako to, ze mas take zlte zemiaky?:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pstruh recepty jak dlouho péct pstruha pstruh recept jak dlouho se pece pstruh ryba na tymiánu recepty pstruh recept pstruh jak dlouho péct rybu pečení pstruha pstruh pečený v troubě pečený pstruh v troubě pstruh na timiánu jak dlouho péct pstruha v troubě jak péct pstruha pečený pstruh recept pstruh s tymiánem jak dlouho peceme pstruha pstruh pstruh na másle tymián ryba tymian

Suroviny: pstruh, česnek, tymián, citron, mouka hladká, máslo, pepř bílý, sůl

TopRecepty.cz

Pstruh na tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MQ4m