Nakládaný bůček II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 037 kJ / 3 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,73 g |
Tuky | 298,31 g |
Vláknina | 30,24 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 65,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2010 19:48
Děkuji za recept, za týden se vyjádřím
4. 11. 2009 09:58
...absurdná predstava, vydržať týždeň...
4. 11. 2009 09:55
´...díky za připomenutí receptu...už jsem ho hrozně dlouho nedělala, přidám taky fotečku...
4. 11. 2009 09:12
Jendovy fotky jsou krásné, já jsem jen měla na mysli, že je zbytečné mít tu dva naprosto shodné recepty Ale když to nikomu nevadí, je mi to celkem fuk Jitka a Vlastík mohli duplicitu lehce zjistit sami, kdyby použili vyhledávač, a tím podobným sporům předejítJinak bůček dělám taky podle Péti Vařiče jako špagetka.
4. 11. 2009 08:08
dělám podobně
3. 11. 2009 23:36
Jendo, fotky jsou opět perfektní...
Recept ukládám (tento i Růženčin.. ) a doufám, že na něj o svátcích nezapomenu...
Recept ukládám (tento i Růženčin.. ) a doufám, že na něj o svátcích nezapomenu...
3. 11. 2009 23:33
03.11.2009 19:42:00 - "zasedací tribunál"
3. 11. 2009 23:23
Renčo, jaký příspěvek máte na mysli? Tady u receptu? Jenda se málokdy k čemukoliv vyjadřuje, tak jsem jen udivená. Jitka a Vlastík dali recept, nic se neděje, rádi si něco připomeneme. Jenda přidal fotky a hned přibyly bodíky k tomuto super receptíku. Tak v čem je problém?
3. 11. 2009 23:13
MILÝ JENDO 1 - nedávno jste prohlásil, že jste rád, že rýpálkové přestali rýpat. Váš dnešní příspěvek v diskuzi na mě působí velmi AROGANTNĚ. Nedivte se, že ti rýpálkové si do takového přechytřelého pána rádi rýpnou.
3. 11. 2009 23:07
Špagetko, víš, že děláš ten bůček přesně jako jáje to těžký vydržet, ale já ho mám v lednici nejméně 3 dny a zrovna tak ho dělám na vánoční svátky, zejména taky na Silvestra
3. 11. 2009 23:02
Takhle dělávám i lalok,dala jsem ho synovi a volal bylo to famóóóóóznííí.Uděluji bodíček je to dobrá mňamka
3. 11. 2009 22:33
Jitko a Vlastíku já jsem to nemyslela zle,že jste ho opsali,já jsem prostě jen konstatovala,že tu takový rcp je a co píše vybusna,tak to jsem nevěděla,že to musím udělat takto.Jestli jsem někoho urazila,tak mi to prosím vás promiňte,ale já bych si vůbec nedovolila někoho tak napadnout.Bohužel, to asi tak bylo bráno.
3. 11. 2009 22:05
Nakladany bucek taky delam na ruzne prilezitosti.Koreni je asi na kazdem,kdo co ma rad.Posilam bodik.
3. 11. 2009 22:01
Vidím berušky a jiné krásné ozdoby a je mi to úplně jasné. Jeníčku, bod pro tebe
3. 11. 2009 21:32
Já mám podobný recept zase z Péti Vařiče (vycházelo kdysi k Mladému světu) - uvařený bůček se potře silnou vrstvou utřeného česneku, soli, pepře, papriky. Zabalím do mikrotenového sáčku dám minimálně přes noc (i déle) do lednice. To je po rozležení úplně super, taky bude na Silvestra.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 2 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 15 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 34 minutami
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 1 hodinou
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 3 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 3 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 5 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 11 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 11 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 12 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 14 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Další recepty
Tématické fráze: nakládaný buček vařený a nakládaný bůček top recepty nakládaný bůček jak dlouho vařit bůček nakládaný lalok lák na bůček vepřový lalok nakládaný bůček na gril buček na silvestra recept paprikový lalok vepřový lalok recept vepřový lalok vařený marinada na buček vařený lalok nakládaný bůček recept lalok vepřový marinovaný bůček nakladany veprovy lalok příprava bůčku paprikovy lalok recept
Suroviny: bůček, pepř celý, bobkový list, česnek, pepř mletý, paprika sušená sladká, koření grilovací, chilli, omáčka worcesterová, koření kari
Nakládaný bůček II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxRD
27 názorů