Kyklopovo oko
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 391 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,34 g |
Tuky | 23,81 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 816 mg |
Sodík | 313 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 2,21 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2016 22:22
zizala: souhlas.Tahle hmota v dnešních konzervách,která se ani nedá opéct,protože se rozpadne, se nedá konzumovat.O chuti ani nemluvě!
23. 5. 2015 22:15
Inka1:
23. 5. 2015 21:42
Tak tohle znám z dovolených pod stanem. Jako malá , tenkrát ty konzervy byly tak nějak lepší. byla to Mńamka Dnes bych asi na tu odvahu neměla . Ale díky za připomenutí . Zkusím z domácí sekanou
24. 11. 2009 19:11
Tak dnes jsem to udělala a je to MŇAMKA!!!!!!
12. 11. 2009 01:20
Jani, tak tohle nám mamča dělávala, když jsme byly děti a strááášně nám to chutnalo! Je fakt, že jinak chutnaly i ty konzervy, které byly dřív... Ještě jsem si vzpomněla, že to občas dělávala z kupované sekané. Tuším, že se jmenuje domácí a dneska jí taky prodávají. Tobě bodík za připomínku a za krásné fotky!
10. 11. 2009 23:22
Jani, zajímavý veselý talíř, jenže kde sehnat ten voňavý lančmít, který znám z mládí Posílám osmý bodík.
10. 11. 2009 20:10
Hanule, já tomu, co píšeš říkám pštrosí vejce, taky dobré
10. 11. 2009 19:28
Podobné mi vařila babička, když jsem byla malá, jen místo lunchmeatu používala sekanou, do té balila celá natvrdo vařená vajíčka, obalovala to v trojobalu a říkala tomu Sandokanovy oči Za vzpomínku dávám bodík
10. 11. 2009 19:04
Jani ,paráda,vypadá to tak exkluzivně, že jsem si původně myslela ,že je to nějaký steak.Sobotní oběd je vyřešen.díky.A ty brambory skvělý nápad,miluju libeček ,jak ho mám dávám jej skoro všude.
10. 11. 2009 18:11
Díky, jo, když je člověk po flámu, je to aspoň hned
10. 11. 2009 15:48
+5.
10. 11. 2009 15:13
Zkoušela jsem to kdysi i z doma upečený sekaný, taky to bylo dobrý. Moniko, s tím nic nenadělám, nemládnu
10. 11. 2009 15:04
mňam.ta připomínka o mládí od zizaly sedí
10. 11. 2009 14:59
A jéje, kdysi jsem to dělávala, tak jsi mi to Jani připomněla a máš to pěkný, i ty brambůrkyDávám ti boďana
10. 11. 2009 14:47
Jaruš, máš recht, máš recht. Teď to za moc nestojí, ale dalo by se to určitě vytvořit i z gothaje. Taky se pokazil, ale tady v jednom malém obchůdku je moc dobrý
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 13 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 13 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 30 minutami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 3 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 3 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 3 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 5 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 5 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 5 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 6 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 6 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: sandokanovy oči domácí lanšmít domaci lansmit recept kiklopovo oko flam steak kyklopovo oko jídlo domaci lunchmeat lunchmeat recept domácí lunchmeat recept jidlo kyklopovo oko recepty z lanšmitu kykoopovo oko recept lunchmeat v trojobalu domácí lanšmít recepty lunchmeat večeře top recepty lunchmeat do trouby pokrm z lunchmeatu pokrmy s lansmitu kiklopovo oko recepty pokrmy z lanšmitu
Suroviny: luncheon meat konzerva, olej, vejce, sůl, chilli
Kyklopovo oko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8YB
19 názorů