Kapří podkova
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 394 kJ / 94 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 10,45 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,02 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 10. 2017 20:15
Opravdu jsem ještě lépe upraveného kapra nejedl .
Skvělý recept .
Děkuji
Skvělý recept .
Děkuji
22. 7. 2010 18:23
Rybu můžu jíst celý rok.Prima recept.
22. 7. 2010 17:09
Díky Kvetulka také mám rád kapříka v této úpravě.Ta chuť rybiny díky granulovanému česneku hodně zmizí....
22. 7. 2010 10:03
VYNIKAJÍCÍ recept!!! Včera byl kapřík v této podobě k večeři a neměl jedinou chybičku! Takhle dobrou rybičku jsme už hodně dlouho neměli! Dávám
5. 12. 2009 23:25
Kapříček, mňam, hned bych si dala, posílám bodíka, tenhle vypadá obzvláště vypečený....
5. 12. 2009 22:48
Vánoce, nevánoce, hned bych si dala. Moc krásné.
5. 12. 2009 22:04
Ááááá, tady už má někdo s předstihem Vánoce a Štědrý den, nebo je to zkouška, ale dávám boda
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 3 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 15 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 15 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 16 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 3 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 3 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 3 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 4 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 4 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 4 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 4 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 5 hodinami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Grilování v alobalu: Jak dlouho v něm grilovat ryby? Rozhodující je tloušťka i velikost masa
Naporcovat kapra na podkovy, připravit filety a z nich porce na smažení, stejně jako odstranit kůži - to vše nás naučí názorné video
Ryby na grilu: Jak dlouho je grilovat a při jaké teplotě? Záleží na velikosti i na tloušťce masa
Další recepty
Tématické fráze: kapří recepty rybí podkovy pečené kapri podkovy smažený kapr podkovy recept na kapra pečené podkovy z kapra podkovy z kapra-recept recepty-kapří podkovy recepty na kapra rybí podkovy z kapra kapr na potkovy recepty rybí podkovi kapri potkovy kapr potkovy kapr toprecep recepty z kapra pecene kapri pdkovy ryba podkova recept na rybí podkovy kapříků podkovy
Suroviny: kapr, sůl, olej olivový, šťáva citronová, česnek granulovaný, pepř
Kapří podkova
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ANX9
7 názorů