Vánoční pangasius s eidamem v trojobalu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 599 kJ / 2 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 264,72 g |
Tuky | 130,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,66 g |
Sodík | 2,80 g |
Sůl | 6,84 g |
Sacharidy | 15,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Trpělivost chutného pangase přinese.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2009 20:11
Asi před 14 dny bylo v Černých ovcích na ČT1 povídání o pangasovi. V naší republice se na základě různých průpovídek dělal průzkum u 11 firem, které k nám pangase dováží. Ani u jedné rybičky nebylo zjištěno nic závadného. Pangase doporučují jako zdravou dobrou rybu, které nic neschází ani nepřebývá, dětem do školních jídelen. Je to výborná ryba, výborný recept. Dávám boda
7. 12. 2009 13:07
Jani, taky jsem slyšela i četla nějaké "bláboly o pangasovi, ale mně to neovlivní, to bychom u nás nemohli jíst nic
7. 12. 2009 11:59
Pangas rozhodně šťavnatý je a já ho mám moc ráda. Ovšem poslední dobou se o něm píší děsné věci. I tak z mého jídelníčku nezmizí a ty máš plus i ode mne
7. 12. 2009 00:02
Otto,letí bodík.I tebe mám z AHA uloženého ve svých receptech. Taky gratuluji.
6. 12. 2009 23:01
Otto, na fotu vypadá pangas hodně šťavnatě. Hezký recept. . +5
6. 12. 2009 21:19
Vypadá moc dobře a tak ho ukládám pro vyzkoušení.
6. 12. 2009 20:50
Ryby mám ráda v každé úpravě, sýr používáme také. Ještě jsem experimentovala s obalovým materiálem tak, že jsem použila podrcené kukuřičné nebo bramborové lupínky. Buď samotné a nebo přimíchané do strouhanky. Přidávám bodík.
6. 12. 2009 20:35
Super-dávám bodík, protože do trojobalu na kapříka a jiné rybky dávám také sýr-je šťavnatější a má výbornou chuť...a do oleje na smažení přidávám lžíci sádla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 1 hodinou
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 14 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 2 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 3 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 7 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 9 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 10 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pangasius ryba foto vánoční recepty pangas dolnooky pangasius pangasius dolnooký recept na pangase ryba v trojobalu pangas dolnooký recept smažený pangas pangasius cena vánoční recepty.cz vanocni ryby pangasius smažený recepty na pangase klasický trojobal pangas dolnooký recepty vánoční ryba recepty recept na vanocni rybu smažený pangasius recepty vánoční ryba recept
Suroviny: pangasius, sýr strouhaný, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej
Vánoční pangasius s eidamem v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1WpZ
8 názorů