Staňte se našimi fanoušky na:

Čokoládové bílkové věnečky

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z bílků vyšleháme tuhý sníh , přidáme prosátý cukr , strouhanou čokoládu a vše smícháme.Těsto propracujeme na válu poprášeném moučkovým cukrem - uděláme válečkem plát,vypícháme formičkou malé věnečky,které zvolna sušíme na tukem vymazaném plechu v mírně předehřáté troubě - cca 90°C -necháme pootevřete dvířka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pavlinf |29. května 2013
mnamka Odpovědět
Aggie|29. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!