Staňte se našimi fanoušky na:

Melounová zmrzlina

Autor receptu: Sůl nad zlato (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Meloun rozřízneme, vydlabeme a dužinu propasírujeme přes širší sítko tak, aby se odstranily jádra. Propasírovanou dužinu smícháme s cukrem a citronovou šťávou. Smetanu vyšleháme s vanilkovými cukry. Ochucenou dužinu smícháme se šlehačkou a dáme mrazit. Promícháme každou hodinu, aby se ve zmrzlině nedělaly velké zmrzlé hrudky, mrazíme aspoň 4 hodiny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!