Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Pstruzi se zeleninovou rýži

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pokud máme možnost, koupíme čerstvého pstruha, ale jinak samozřejmě použijeme mražené filety ze pstruha. Rozmrzlé filety pokapeme citronovou šťávou a necháme asi hodinu odležet. Mezitím si uvaříme rýži dle návodu. Mraženou směs zeleniny nasypeme do vroucí vody a chvilku povaříme. Scedíme a smícháme s rýží, polovinou nastrouhaného sýra a promícháme. Směs můžeme trochu osolit a poté ji vysypeme do máslem vymazané zapékací mísy. Mouku smícháme se solí, pepřem a nasekanou petrželkou a filety pečlivě obalíme. Na pánvi rozehřejeme olej s trochou másla a zprudka je opečeme z obou stran. Vyložíme je na zeleninovou rýži, proložíme plátky rajčat a nakonec posypeme zbytkem nastrouhaného sýra. Pečeme v předehřáté troubě okolo 20 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |30. května 2013
Moje oblíbená ryba. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!