Mleté maso vložíme do mísy, osolíme, opepříme, ochutíme drceným kmínem, koriandrem, prolisovaným česnekem a chilli pastou. Přidáme nasekanou petrželku a asi 2 lžíce vody. Směs řádně prohněteme a uložíme asi na hodinu do chladu.
Připravíme si vinné těstíčko. V misce rozšleháme vejce se solí a špetkou pepře, přidáme škrobovou moučku a hladkou mouku se sodou. Postupně přiléváme bílé víno a mícháme, dokud nevznikne středně řídké těstíčko.
Z masové směsi tvoříme mokrýma rukama placičky, které obalujeme ve vinném těstíčku. Masové placičky zvolna smažíme ve vyšší vrstvě oleje dozlatova. Smaženky necháme na papírové utěrce okapat a můžeme servírovat.
Vepřové smaženky ve vinném těstíčku podáváme s čerstvou nebo nakládanou zeleninou, krémovými dipy a pečivem. Smaženky servírujeme teplé, ale chutnají i za studena.