Recept na široké nudle připravené na trochu jiný způsob.
Hodnocení
4.7
/ 5 (15x)
Doba přípravy
30 min
Ingredience
1 stroužek
česnek
1 ks
cibule
0.5 svazku
petrželová nať
1 lžíce
řepkový olej
60 g
nudle široké
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
na ozdobu
50 g
koktejlová rajčata
Postup přípravy
Nudle uvaříme podle návodu na obalu.
Oloupeme cibuli, pokrájíme ji na kostky a jemně podusíme na polévkové lžíci vody.
Česnek, olej a petrželovou nať rozmixujeme najemno, osolíme a okořeníme.
Nudle scedíme a smícháme s omáčkou.
Před podáváním ještě bylinkové nudle ozdobíme plátky rajčat a lístky petrželové natě. Bylinkové nudle podáváme jako hlavní chod, jsou vhodné i pro vegetariány.