Játra odblaníme a nakrájíme na kousky. Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka. Cibuli oloupeme a najemno nasekáme. Slaninu nakrájíme na malé kostičky.
V kastrole necháme krátce vyškvařit slaninu. Přidáme máslo a cibulku a necháme ji zesklovatět. Pak přidáme játra. Směs okmínujeme a opepříme. Přisypeme pórek a za občasného míchání vše dusíme. Jakmile játra pustí šťávu, přimícháme protlak nebo kečup, podlijte trochou vody a dusíme doměkka. Přidáme masox, který ve směsi dobře rozmícháme. Zaprášíme moukou a opět dobře rozmícháme. Za občasného míchání vaříme směs 15 - 20 minut. Nakonec ochutíme solí.
Ďábelská játra podáváme s rýží nebo brambory a čerstvou zeleninou.