Králičí hřbety a očištěná králičí játra semeleme najemno na masovém mlýnku. Do umleté směsi přidáme vejce, koření, bílé víno, slaninu nakrájenou na malé kostičky cca. 5x5 mm. Dobře promícháme a do směsi přidáme 3 ml Hennesy Very Special, posléze plníme do formy vymazané sádlem a vyložené potravinářskou folií. Folie bude sloužit také jako poklička, proto musí být o cosi větší. Formu vložíme do nádoby s vodou a pečeme ve středně vyhřáté troubě 60 minut.
Necháme zchladnout, poté dobře vychladíme v lednici nejlépe do druhého dne. Mezi tím si připravíme kmínový chléb nejlépe od lokální farmářské pekárny, který nakrájíme na plátky a na sucho opečeme.
Teprve po vychlazení paštiky pak lžící třeme paštiku na křupavý kmínový chléb. Dozdobíme lístky frissé salátu, lístky baby polníčku a dozdobíme bílým pepřem.