Jednoduchý recept na velmi chutný oběd z uzeného masa, zelí a gnocchi.
Hodnocení
3.2
/ 5 (34x)
Doba přípravy
60 min
Ingredience
2 ks
cibule
1 balíček
kysané zelí
200 g
uzená krkovice
1 balíček
Gnocchi
podle chuti
1 lžička
cukr
1 špetka
sůl
0.5 lžičky
mletý kmín
podle potřeby
olej
vývar
Postup přípravy
Cibule nakrájíme nadrobno. Uzenou krkovici nakrájíme na kostičky.
Nakrájenou cibuli s kostičkami krkovice opečeme na pánvi dozlatova. Přidáme propláchnuté zelí, kmín, cukr, zalijeme malým množstvím vývaru, podusíme doměkka a případně dochutíme solí. Mezitím uvaříme gnocchi podle návodu na balení a hotové promícháme s opečenou krkovicí a zelím.
Gnocchi se zelím a uzenou krkovicí ihned podáváme jako chutný a vydatný oběd.