Krůtí prsa rozkrájíme na menší kousky a spolu s bylinkami podle vlastní chuti orestujeme na rozpáleném oleji. Dáme stranou.
Snídaňové bagetky rozpůlíme podélně a obě vnitřní strany potřeme tatarkou (podle chuti může být i kečup nebo jiná omáčka). Na spodní půlku klademe maso a na maso potom mozzarellu nakrájenou na proužky (lépe se pak rozpustí). Přiklopíme vrchní půlkou bagetky a pořádně přimáčkneme, aby se nám v troubě nerozpadly.
Takto připravené krůtí bagetky pečeme v troubě předehřáté na 225 stupňů asi 10-15 minut.
Krůtí bagetky na talíři obložíme nakrájenou čerstvou zeleninou a pokud nám zbyde nějaké maso, můžeme ho také přidat ke krůtím bagetkám na talíř.
Krůtí bagetky podáváme studené jako svačinu či občerstvení nebo teplé jako lehkou letní večeři.